"Biz yumruğumuzu sıkıp cebimizde tutmasını bildik"
Fenerbahçe0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- "Biz yumruğumuzu sıkıp cebimizde tutmasını bildik"
-
13-10-2019, 19:47:27Kayıtlı Üyebu habre sadece şok diyebilirim!!!tuylerim diken diken oldu!!acıklamalar!! "PSV'nin Başarılarını Ancak En İyiler Yakalayabilir" Fenerbahcemizin yarın oynayacağı PSV Eindhoven macı oncesi Teknik Direktorumuz Chiristoph Daum bir basın toplantısı duzenledi. Fenerbahcemizin, Avrupa'da tanıtımını yapmaktan memnun olduklarını belirten Daum, PSV Eindhoven'i değerlendirerek başladığı sozlerine şoyle devam etti; "Rakibimiz PSV, Avrupa'da cok fazla mucadele etmiş tecrubeli bir ekip. Gectiğimiz yıl yarı finale kadar yukseldi. Bu başarıları ancak en iyiler yakalayabilir. Eindhoven'daki mac 5 dakika daha uzasaydı finale cıkarlardı. Hiddink'in burada iyi işleri ve verimli bir calışması var. Tecrubeli bir hoca. G.Kore'de başarılara imza attı, aynı başarıyı PSV'de de devam ettirdi. Gecen seneki takımdan bazı oyuncular gittiyse de yeni transferler ve altyapıdan cıkan oyuncularla bir takım oluşturdular. Taktiksel anlamda disiplinli sağ ve sol kulvarları etkili oynayacak tehlike yaratan bir takım. Gectiğimiz yıl takımda az oynayan Farfan ve Beasley ve Hesslelink bu sene gecen seneden daha fazla performans sergiliyorlar. Orta saha da Cocu ve Simmons tarafından destekleniyor. Reizeiger'in şu an icin sakatlığı sozkonusu. Lamey, Ooijer ve Alex defansta oynayacak. Afellay yarın bize karşı oynayabilir. Takımdaki diğer isimlerin hepsi de bizim bilgimiz dahilinde. Kalecileri Gomez tecrubeli ve topu oyuna hızlı sokarat kontratak yaptırıyor. Yarın Farfan ve Beasley'i kontrol altında tutmak, Simons ve Cocu'nun pas almasını engellemek lazım. Ozellikle Cocu'yu oyundan duşurmemiz gerekiyor. PSV aynı zamanda duran toplanda da cok etkili bir takım. Konuk takımın amacı İstanbul'dan 1 puanı alabilmek. Ancak kontraataklarda da 3 puanı arayacaklar. Biz tamamen 3 puan icin sahaya cıkacağız. PSV'yi hem izledik hem izlettirdik. HOOIJDONK TUM BİLGİLERİ COCU'YA VERMİŞ Ağır sozlerle van Hooijdonk'u da eleştiren Alman taknik adam, "Cocu'nun Hollanda'da bir acıklaması var; 'PSV, Fenerbahce'ye eksiksiz hazırlandı' diye. Cunku Van Hooijdonk, Cocu'ya takımla ilgili tum bilgileri vermiş. Gerci verdiği bilgilerin şu anki bilgilerle ilgisi yok. Cunku şu an icin daha farklı bir takım ve ortam var. Macta oynamayacak olan bir tek Tuncay var. Onun eksikliğini hissedeceğiz. Umut ediyorum taraftar desteğini bizden esirgemeyecek. Onlar gibi biz de sabırla ve daşyanıklılıkla mucadele edeceğiz. Gruptan ikinci olarak cıkmamız icin evimizdeki macları kazanmamız gerekiyor. Hedefe yonelik ilk adımı yarın atacağız. Milano'daki mactan sonhra gorduk ki, Avrupa'daki takımlarla aramızdaki farkı azalttık. Biz de artık Avrupa'da bir tecrubeye sahibiz. Biz PSV'ye baskımızı hissettireceğiz. Boyle maclarda onemli olan detaylardır. Rakibe gore daha istekli ve arzulu oynayıp istediğimiz sonucu alacağız." dedi. "Van Hooijdonk ihanet mi" etti şeklinde bir soruya ise Daum "Yorumu ben değil siz yapın. Cocu'nun acıklaması, "Biz Fenerbahce'ye karşı eksiksiz hazırlandık, cunku tum bilgileri eksiksiz aldık" şeklinde. Van Hooijdonk bir taraftan Fenerbahce'ye doneceğini soyluyor, diğer taraftan takıma zarar veriyor" dedi. "Peki siz Van Hooijdonk'tan bir bilgi aldınız mı" şeklindeki soruyu ise "Hayır kesinlikle almadık. Kendisinin benimle ilgili duşunceleri belli. Zaten istesem bilgileri bana ya eksik ya da yanlış verirdi ki, ben hata yapayım" diye yanıtladı. Bu arada Hollandalı gazetecinin 'Pierre ile sizin aranızda bir gerilim mi var' şeklindeki sorusuna ise Daum sinirli ve uzun bir şekilde cevap verdi, "Bu soruyu bana burada soylemeyin. Futbolu takip ediyorsanız, anlarsınız. Van Hooijdonk uzun bir sakatlık gecirdi ve yanıma gelip 'Hafif de olsa sakatlığmı devam ediyor. Ben az da olsa oynamak isterim' dedi. Ama kamuoyuna farklı konuştu. Turkiye'de daha once yaşamadığı iki şampiyonluk yaşadı. Ben daha ustun yıldızlarla da calıştım. Benden yana hicbir sorun yaşanmadı. Yine de arkasından konuşmam. Cunku bir ailesi coluğu cocuğu var. Halbuki o bana neler soyledi, ben ona cevap bile vermedim. Artık bu defteri kapattım.". Bu arada konuşmasında ses tonunu daha da arttıran Alman hoca cumlesini atasozuyle destekleyerek, "Biz yumruğumuzu sıkıp cebimizde tutmasını bildik" diyerek toplantıyı bitirdi ve ardından Hollanda televizyonlarına demec verdi. ben artık bu adama yapılanlar konusunda ii ce sinirlenmeye başladım!!hooijdonk yanlış yapıyor!!yanlış yolda!! bu kafayla cok tekme yer!! __________________