Yani şimdi herkes dunku sonuctan mutlu mu?
Fenerbahçe0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Yani şimdi herkes dunku sonuctan mutlu mu?
-
13-10-2019, 19:44:33Kayıtlı ÜyeGozunuzu sewiyim yaa, acın şu gozlerinizi.Herkes zico'dan memnun mu şimdi?Ben sanıyodum ki herkes tepki gosterir zico ya ama nerde, bırakın tepkiyi bazı arkadaşlar yazmış ki ' zico'dan mukkemel hamle ! ' yuhh yani.Yaa siz nasıl mac izliyosunuz?Bakın ben dunku macta izlediğim macı anlatayım.. Yine takımı acayip korkak oynattı.9' cu dakka attık golu, ondan sonraki dakikalar ilk devreye kadar zaman bizim yarımızda oynandı.Atak icin hic bir cabamız olmadı.İleri kimse cıkmadı.Resmen adamlara bıraktık topu.İkinci devre yine aynı mantıkla cıktık.Skoru korumaya yonelik, tabi yemedi. 2 gol yedik hemen.Edunun hatasıylan, ama sakın eduya yuklenmeyelim.Futbol bu oluyo.Sonra 10 dakka kendimize gelemedik.Orda teknik direktor devreye girecek.Hadi 2 gol yedik ama hemen hamle bile yapmadı.Şu colin kazımı hemen alınmalıydı.Hala Kezmanı tek forvet oynatıyo.Sonra Elalem kezmana yukleniyo.Resmen tek forwet oynuyo, yuku o cekiyo.Sonra aldı neyse gencleri, colini gordunuz.Nasıl rahatsız ediyo rakibi.Sonra zaten geriye duşmuşsuz.Mecbur atack yapacağız.Ne oldu?Adamlar bi kere gelebildi mi sahamıza?Yaa soyleyin bana kac atak yaptık sonra.Resmen onların sahasında oynadık yaa.Yani Şunu anlatmaya calışıyorum.Takımı korkak oynatıyo.Gol attık mı geriye cekiliyoruz.Ok karşındaki takım olsa ok.Ya adamlarda 1,2 futbolcu haric futbolcu yok.Yani gol attıktan sonra niye 2. golu atmaya calışmıyoruz?Hucum oynadıktan sonra zaten attık bitane, bide 4,5 net pozisyon gol olmadı.Bu kadar. Sadece şunu biliyorum, en iyi savunma, hucum yapmaktır.En azından boyle sidikli takımlara karşı. Unutmayın, dun biz 3 puanı kacırdık, onlar 1 puan kazandılar. Kimler aynı fikirde benimle? __________________