“Buna Avrupa’da frikik bile vermezler”
Fenerbahçe0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- “Buna Avrupa’da frikik bile vermezler”
-
13-10-2019, 19:44:15Kayıtlı ÜyeVestel Manisaspor'la deplasmanda yaptığımız macın 77. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kalan oyuncumuz Mateja Kezman, kırmzı kartı gerektirecek bir şey yapmadığını, bu tip pozisyonlara Avrupa'da frikik bile verilmediğini soyledi. Mactan sonra acıklamalar yapan Kezman, "Ben pozisyonda sadece ayağımı uzattım. Bu tip pozisyonlara Avrupa'da frikik bile vermezler. Turkiye'de Fenerbahce'ye karşı bir şey başlatıldı. Verilmeyen penaltılar, bugun gosterilen kart. Fenerbahce'ye karşı kotu niyet var" dedi. Performansını kendisinin de iyi bulmadığını, elinden geleni yaptığını belirten Kezman, pozisyonlar bulduğunu ancak değerlendiremediğini soyledi. Yılmayacağını bilerten Kezman, "Kesinlikle karakerimde bırakmak yok. Ben savaşcı bir karaktere sahibim" diye konuştu. kaynak : fenerbahce.org oy kezman oy atma sen ya o uzulmen bana gore yeterli hic bi futbolcu atıldım diye o kdr uzulup aglamaz umarım ne kdr cok yararlı olmak istedigin o gozyaslarınla anlaşılmıstır ne diyim... __________________