Teknik Direktorumuz Zico, Vestel Manisaspor macı sonrası yaptığı acıklamalarda, maca iyi başladıklarını, takımın mucadelesini beğendiğini, bir cok pozisyon yakalamalarına rağmen golu bulamadıklarını soyledi. Zico mac sonrası yaptığı acıklamalarda, "Bugun takımın oynadığı oyunu beğendim. Oyuncularım iyi mucadele ettiler, savaştılar. Macın başında bol şutlarla iyi başladık. Golu de bulduk. Ancak ondan sonra bir suru pozisyona girmemize rağmen, skoru değiştirecek golu bulamadık. Rakibin uzerine gittiğimiz anlarda Kezman oyundan atıldı. Oyun icerisinde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Ataklar yaptık ancak etkili olamadık" dedi. Kezman'ın gorduğu kırmızı kartın haksız olduğunu ifade eden Zico, "Benim gorduğum kadarıyla pozisyonda kırmızı kartlık bir agresiflik yoktu. Kezman topa vurmak istedi, vuramadı. Orada kırmızı kartlık bir pozisyon yoktu. Kaleciye giden toplarda nasıl kaleci topu almak isterse, forvet oyuncusu da topa vurmak ister. Kezman da bunu yaptı. Hareket direk kaleciye olursa kırmızı kart verilebilir. Ama hareket topu almaya yonelik olursa, kırmızı karta gerek yok bence. Kezman topu almak istedi. Oyun dışı kaldığı icin Kezman cok uzuldu. Bir oyuncu, rakip takımdan birini sakatlamaya yonelik hareket gerekcesiyle oyundan atılır ve bir sucu da yoksa cok uzulur. Ama uzulmesine gerek yok. Kezman savaşmaya devam edecek" dedi. Takımın her zaman daha iyi gitmeye calıştığını vurgulayan Zico, "Onemli olan gol pozisyonlarını yaratmak. Biraz daha şanslı olsak kazanırdık" dedi. ne kdr pozisyon bulduk bilmiomda bi ara netten izledim macı manisa 11 kisiyle defans yapıodu pehh zor yani bide haksız yere 10 kişi kaldık umarım gs ve bjk bu hafta yenilirde hakkımızı alırız ya yoksa yazık olcak __________________