Fenerbahcemiz'in dunyaca unlu yıldızı Roberto Carlos'tan camiayı mutlu edecek sozler Teknik Direktor Zico'dan aldığı ozel izinle ailesini gormek icin ulkesine giden yıldız oyuncu Gazeta Esportiva'ya carpıcı acıklamalarda bulundu. Turkiye'de adeta ikinci baharını yaşadığını belirten Carlos, "İstanbul'u ve Fenerbahce'deki imkanları gordukten sonra gecen sezon transferimin gercekleşmediğine cok uzuluyorum. Turkiye adeta kucuk bir Brezilya. Bunun icin de kendimi evimdeymiş gibi hissediyorum" ifadesini kullandı. Cok iyi imkanlar altında calıştığını da sozlerine ekleyen Roberto Carlos, "Turkler cok sıcak kanlı ve ulkelerinde oynayan yabancı futbolculara buyuk onem veriyorlar. Futbol icindeki bir cok birikimlerimi takım arkadaşlarıma aktarıyorum. Hepsi beni dinliyor ve saha icinde istediklerimi yapmaya calışıyorlar" dedi. Bu arada Brezilyalı super star gelecekle ilgili sorulara ise, "İleride Fenerbahce'ye daha buyuk hizmetler vermek istiyorum" diyerek, futbolu bıraktıktan sonra Sarı-Lacivertli takıma hoca olabileceğini ve bunun icin yeşil ışık yaktığını acıkca gosterdi. Kaynak: Takvim __________________