F.Bahce gunluğu 15.10.07
Fenerbahçe0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- F.Bahce gunluğu 15.10.07
-
13-10-2019, 19:41:06Kayıtlı ÜyeF.Bahce gunluğu Kanarya izin yaptı Fenerbahce, Konyaspor hazırlıklarına dun ara verdi. Sarı-lacivertli oyuncular, 1 gun de olsa tatil yaparak, dinlenme fırsatı bulmuş oldu. F.Bahce, cumartesi gunu saha ve seyircisi onunde oynayacağı karşılaşmanın calışmalarına bugun yapacağı antrenmanla devam edecek. Vederson cok mutlu Son hatfalarda gosterdiği performansla taraftarın gonlune taht kuran Vederson'dan mutlusu yok. Brezilyalı oyuncu, Fenerbahce umduğundan daha iyi bir ortam bulduğunu belirterek, "Hic yabancılık cekmeyince doğal olarak başarı katsayım da yukselmiş oldu" diye konuştu. Deivid: Ben işimi bilirim Kezman'ın cezalı olması nedeniyle Konyaspor karşılaşmasında tek forvet gorevine soyunacak olan Deivid umut sactı. Sambacı, "Hocam bana nerede gorev verirse başarılı bir şekilde yapmaya calışırım. İşimi iyi biliyorum. Taraftarımız kesinlikle meraklanmasın" ifadesini kullandı. Selcuk: Hic sorun değil Gecen yıl sakatlığı, bu sezon ise Zico'nun tercihi nedeniyle F.Bahce formasından uzak kalan Selcuk bunu hic dert etmiyor. Sarı-lacivertli oyuncu, "Fenerbahce gibi buyuk bir camiada olmaktan dolayı cok mutluyum. Calışıyorum elbet bir gun formamı kazanacağım" acıklamasını yaptı. Endişeye gerek yok Bu sezon Fenerbahce formasına hasret kalan Can Arat, "Endişeye gerek yok. Konyaspor karşılaşmasıyla cıkışa gececeğiz" iddiasında bulundu. Genc oyuncu, "Umulmadık puan kayıpları yaşandı. Ama bir gercek var ki kredimiz tukendi. Galibiyet serisine Konya ile başlarız" dedi. İlhan Parlak umut dolu Sarı-lacivertli takımın genc oyuncusu İlhan Parlak, gelecekten umutlu. Golcu oyuncu, "Hedeflediğim cizgiye ulaşmak icin hırsla calışmalarımı surduruyorum. Onumuzdeki donemde Fenerbahce formasını sırtıma gecirip, gollerımı sıralayacağıma inanıyorum" diye konuştu. kaynak:fotomac __________________