Kezman, taraftardan guc aldığını ve Şampiyonlar Ligi’nde bunun karşılığını golleriyle odeyeceğini soyledi Fenerbahce’nin Sırp yıldızı Mateja Kezman, Şampiyonlar Ligi’nde salı gecesi oynanacak PSV Eindhoven macı oncesinde taraftarlara umut dağıttı. Teknik direktor Arthur Zico ile Samandıra Tesisleri’nde bir goruşme yapan Kezman, son haftalarda kendisine gosterilen sevgi ve ilgiden buyuk guc aldığına dikkat cekerek, "Bu sevgiye layık olmak icin calışıyorum" diye konuştu. Gol istiyorum Cezalı olduğu icin Konyaspor macında forma giyemeyecek olan tecrubeli futbolcu, eski takımı PSV karşısında patlama yapacağına dikkat cekerek şunları soyledi: Performansımdan ben de memnun değilim. Aslında cok calışıyorum, cok koşuyorum ama gol atamamak beni yıpratıyor. Bir gol atsam gerisi gelecek. Son vuruşlarda bir hayli şanssızım. Ama bu boyle devam etmeyecek." Macı bekliyor Taraftarların gonderdikleri mektup ve mailler ile moral kazandığını tekrarlayan Kezman, Şampiyonlar Ligi maclarının farklı bir atmosferde olduğunu hatırlatarak, "Eski takımıma karşı oynayacağım. O statta yıllar sonra forma giymeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Gruptaki iddiamızı surdurebilmemiz icin bu mactan iyi bir sonuc ile ayrılmalıyız" dedi. İnancım sonsuz Zico ise Kezman’a desteğini surdurerek, "Benim sana olan inancım devam ediyor. Kaliten ve kariyerin ile bizim onemli bir silahımızsın. Kimseye kulak asmadan mucadeleni surdurmelisin. Futbolun altın bir kuralı vardır. Calışana tanrı yardım ediyor. Bu şanssızlığını kırdığın taktirde Avrupa’daki eski gunlerine doneceksin" yorumunu yaptı. Bu arada Zico, cezalı Kezman’ın yenine Konya karşısında Semih’e şans verecek. Kaynak: Hurriyet __________________