Ya Madrid'e ya Mardin'e! :)
Fenerbahçe0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Fenerbahçe
- Ya Madrid'e ya Mardin'e! :)
-
13-10-2019, 19:38:44Kayıtlı ÜyeFenerbahce yonetimi, teknik direktor Luis Aragones'i gonderme planı yaparken "şeytani" bir uygulamaya gececek. İspanyol hoca anlaşmayı kabul etmezse, yonetim ucretinin tamamını odeyecek ama kontratı feshetmeyecek. Fenerbahce'nin calışanı olarak Van, Mardin, Ankara, İzmir gibi Anadolu'nun ceşitli yerlerindeki futbol okullarında 'eğitmen' olarak kullanılacak. MUTHIŞ PLAN Fenerbahce ile Teknik Direktor Aragones arasında psikolojik savaş devam ediyor. Kalan 2 macın ardından İspanyol teknik adam ile yolları ayıracak olan yonetim Aragones'e mukavelesi gereği 4 milyon Euro'nun uzerinde bir parayı odemek zorunda kalacak. Ancak Sarı-Lacivertliler bu miktarı duşurmek icin tecrubeli calıştırıcı ve avukatı Vicente Montes ile orta yol bulmaya calışıyor. Eğer Aragones ve avukatının buna yanaşmaması ve "1 yıl daha kontratımız var" diyerek bu paranın altına bir yere ayrılmayacaklarını ifade etmesi uzerine Fenerbahce yonetimi de değişik planlara başvuracak. ADIM ADIM ANADOLU Yonetim, Aragones'e alacağı ucretin tamamını odeyecek ama İspanyol hoca ile olan kontratını feshetmeyecek. Kulup İspanyol teknik adamı kendi calışanı olarak Anadolu'nun ceşitli yerlerindeki futbol okullarında genclerin eğitiminde kullanacak. Aragones'e parasını odediği icin kağıt uzerinde Fenerbahce'nin antrenoru ve doğal olarak calışanı olarak kalacak olan teknik adam eğer anlaşmaya yanaşmazsa Fenerbahce yonetimi bu planı devreye sokup geri adım atmasını bekleyecek. mynetspor __________________