''Hangi protesto”
Fenerbahçe0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- ''Hangi protesto”
-
13-10-2019, 19:38:11Kayıtlı Üye[B] Fenerbahce Spor Kulubu Ankara Tesisleri'nin dun gercekleşen acılışında Yuksek Divan Kurulu Başkanımız Yuksel Gunay'ın geceyi erken terk etmesi ile ilgili olarak bugun Milliyet Gazetesi'nde "Gunay Krizi " başlığıyla bir haber yayınlanmıştır. Yayınlanan bu haberler ile ilgili olarak Yuksek Divan Kurulu Başkanımız Yuksel Gunay, resmi sitemize acıklamalarda bulundu. Yuksel Gunay, acıklamasında şunları soyledi: "Ankara Tesislerimizin acılışı icin İstanbul'dan Ankara'ya arabayla gittim. Geri donuşum de arabayla olacağı icin acılış toreninden erken ayrılmayı planlamıştım. Bu plan gereği de torenden erken ayrıldım. Ancak bazı gazetelerde bu durumun nedeninin Başkanımızı protesto etmek amacıyla olduğu yazılmış. Benim toreni protesto amacıyla terk etmem mumkun değildir. Sonucta acılışı yapılan tesis, kişiler bir kenara Fenerbahce Spor Kulubu'nun yararına olan ve camiamızı bulunduğu konumdan daha da ileriye goturecek bir projedir. Bu gibi haberlerin Başkanlık secimlerine az bir sure kala cıkması, Başkanımız Aziz Yıldırım ile aramızda bir sorun olduğu gibi yayınlanan haberler, oldukca manidardır. Ancak ben camiamızın boyle kucuk oyunlara prim vermeyeceğini ve bu gibi haberlere itimat etmeyeceğini de biliyorum. Yayınlanan haber tamamen uydurma olmaktan oteye gitmemektedir." Resmi Site __________________