OZDEMİR'DEN ACIKLAMALAR !.. Fenerbahce Kulubu'nun, başkan ve yonetim kurulu seciminin de yapılacağı olağan genel kurul toplantısı başladı. Toplantıda ilk olarak sozu başkanvekili Nihat Ozdemir aldı. Ozdemir kulubun 11 yıl icerisinde ekonomik ve sportif acıdan onemli aşamalar kaydettiği belirtti. Nihat Ozdemir Fenerbahce'nin 100. yılında tum branşlarda 120 kupa kazandığını ve bu durumun bir ilk olduğunu soylerken; Fenerbahce futbol takımının da şampiyonlar liginde tarihinde ilk kez ceyrek final oynadığını ve 1 golle de Avrupa'nın en iyi 4 takım arasına girmeyi kılpayı kacırdığını bildirdi. Başkanlık secimi Pazar gunu Bugunun gundeminde yer alan diğer maddeleri de, federasyon delegeleri ile ozerk federasyonların delegelerinin secimi ve sair konularda, kulup icin gerekli gorulen gayrimenkul yatırımlarının yapılması, şirketlerin ve gayrimenkul yatırım ortaklarının kurulması amacıyla gayrimenkul satın alınması, satın alma icin her turlu kredinin temini, işlemlerin ifası, ipotek ve diğer ayni hak tesisi hususlarında yonetim kuruluna yetki verilmesi oluşturuyor. İlk gun sandık kurulları başkan ve uyelerinin secimiyle sona erecek. Başkan ve yonetim kurulu secimleri ise Pazar gunu yapılacak. Kaynak : Ligtv.com.tr __________________