Hakan Bilal Kutlualp'in Acıklamaları !
Fenerbahçe0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Hakan Bilal Kutlualp'in Acıklamaları !
-
13-10-2019, 19:37:53Kayıtlı ÜyeKUTLUALP'İN ACIKLAMALARI ''ŞEFFAF OLMAYI TAAHHUT EDİYORUZ'' Verdikleri sozlerin arkasında duracaklarını kaydeden Kutlualp, her adımda şeffaf olacaklarını ifade ederek, ''Fenerbahce'nin parasının bizlere emanet verildiğini, bu emaneti harcarken bu paranın sahibi olan buyuk Fenerbahce taraftarının, bu paranın nerede ve nasıl kullanılmış olursa olsun isabetli verimli ve adil harcandığına emin olmasını sağlayacağız'' dedi. Fenerbahce Kulubu'nun butun hesaplarını ve harcamalarını bağımsız uluslararası kabul gormuş şirketlere denetlettirip, mudahale etmeden uyelerin bilgilerine sunacaklarını anlatan Kultualp, ''Transferlerin, nasıl, kac liraya, hangi kuluple, hangi menajerle, hangi avukatla yapıldığını, tamamen şeffaf bir şekilde bizden duyacaksınız. Hicbir zaman icin basında, sağda solda o transferle ilgili sonradan ortaya cıkan gizli kapaklı belgeler goremeyeceksiniz. Bir kristal gibi şeffaf olmayı ve yapılan her işin Fenerbahce'nin geleneklerine etik ve moral değerlerine uyum icinde olacağını sizlere taahhut ediyoruz'' şeklinde konuştu. ''KULUPLE TİCARİ İLİŞKİYE GİRMEYECEĞİZ'' Kutlualp, secildikleri takdirde hicbir yonetim kurulu uyesinin kuluple ticari ilişkiye girmeyeceğini soyledi. Fenerbahceli eski yonetici, ''Fakat bir adım ileri gidip şunları soylemek istiyorum. Hicbir yoneticimizi Fenerbahce ile bir ticari ilişkiye girdiğini goremeyeceksiniz, hicbir yoneticimizin Fenerbahce'nin adını kullanarak ihale ve benzeri ticari menfaat sağlamayacağını sizlere taahhut ediyorum. Yonetim kurulumuzda birbiriyle ortak ve akraba kimse yoktur. Bu bizim icin karar alma mekanizmalarının daha sağlıklı ve objektif olması acısından en onemli kriterdir'' diye konuştu. ''TESİSLEŞMEYİ SPORTİF BAŞARININ ALTERNATİFİ OLARAK GORMEYECEĞİZ'' Tesisleşmedeki konseptlerinin sportif başarıya katkıda bulunma ve gelir getirme olarak şekilleneceğini anlatan Hakan Bilal Kutlualp, ''Fenerbahce taraftarı icin sportif başarının hazzı, mutluluğu ve gururu cok onemlidir. Tesisleşmeyi sportif başarının alternatifi olarak gormeyeceğiz'' dedi. 25 milyon taraftardan bahsedilen bir camiada 160 bin taraftar kart sahibi taraftarın bulunmasının cok yetersiz olduğuna dikkati ceken Kutlualp, taraftar kartı daha işlevsel hale getirmek icin calışmalar yapacaklarını, ''25 milyonun yaptığı her alışverişten Fenerbahce'ye bir damla duşerse bunun bir gol olacağını duşunuyorum'' diye konuştu. Sportif başarının reytingi artıracağını, kombine kart, yayın, reklam ve urun satışından gelecek gelirleri arttıracağının bilincinde olduklarını anlatan Kutlualp, ''Sonuc olarak gelirleri artırmanın en onemli yolunun Fenerbahce'nin sportif başarılarını arttırmaktan gectiği tezini ısrarla savunmaktayız'' dedi. Fenerbahce'de Aziz Yıldırım doneminde guzel işler de yapıldığını anlatan Kutlualp, amator branşlarda muthiş bir başarı yakalandığını ifade etti. 'TRANSFER İZLEME KOMİTELERİ KURACAĞIZ'' Futbol takımı icin transfer calışmalarının 12 ay boyunca yapılması gerektiği duşuncesiyle izleme komiteleri kuracaklarını anlatan Kutlualp, secildikleri takdirde ilk olarak Guney Amerika'da Brezilya ve Arjantin, Avrupa'da Almanya ve Guney Afrika bağlantısı nedeniyle Fransa'da 4 ekip kuracaklarını, ikinci yıl bu ekiplerin sayısını 6'ya cıkaracaklarını kaydetti. Takıma ısınmaya ve parlamaya devam edecek yıldızları transfer edeceklerini ifade eden Kutlualp, futbol şubesinin maalesef arzu edilen yerde olmadığını anlatarak, ozetle şoyle devam etti: ''Aldığımız yıldızlar satıldığı zaman Fenerbahce'ye para kazandıracak ozelliklere sahip olması bizim icin onemli bir kriterdir. Genc yeteneklerde ise uzun yıllar Fenerbahce'ye hizmet etmesi, Fenerbahce'de yıldız olma potansiyeline sahip olması ve Fenerbahce değerlerine saygılı olması onemli birer kriter olacaktır. Emekli ve gereksiz pahalı futbolcu almayacağız. Kendi altyapımıza buyuk onem vereceğiz.'' Kutlualp, secildikleri takdirde Tezcan Yaramancı'nın kulubun ust duzey yoneticisi (CEO) olarak gorev yapacağını da sozlerine ekledi. Ligtv.com.tr __________________