Fenerbahce başkanını seciyor
Fenerbahçe0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Fenerbahce başkanını seciyor
-
13-10-2019, 19:37:48Kayıtlı ÜyeFenerbahce Kulubu Olağan Genel Kurulu'nun ikinci gununde uyelerin oy verme işlemi sabah 10:00'da başladı ve şu sıralarda devam ediyor... Yoğun bir katılımın olduğu kongrede uyeler, kulubun başkanı, yonetim kurulunun asli ve yedek uyelerinin belirlenmesi, denetleme kurulunun asli ve yedek uyelerinin belirlenmesi, disiplin kurulunun asli ve yedek uyelerinin belirlenmesi ve sicil kurulunun asli ve yedek uyelerinin belirlenmesi icin oy kullanmaya başladı. Sarı lacivertli kulubun yonetim kurulu, oy vermek icin gelen uyeleri kapıda karşıladı. Fenerbahce Kulubu'nun secimli olağan genel kurul toplantısında başkan adayları Aziz Yıldırım ve Şadan Kalkavan'ın yonetim kurulu listeleri de belli oldu. Kongrenin ilk gununde dun başkan adaylığını acıklayan Funda Sibel Pala da 3. aday olarak secime girerken, Pala'nın sandıklarda sadece başkanlık pusulası yer aldı. Yıldırım ve Kalkavan'ın yonetim kurulu listeleri şoyle: Başkan Aziz Yıldırım: Asil Uyeler: Nihat Ozdemir, Ali Koc, Vedat Olcay, Abdullah Kiğılı, Nihat Ozbağı, Murat Ozaydınlı, Mithat Yenigun, Şekip Mosturoğlu, Cihan Kamer, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Alaeddin (Ali) Yıldırım, Serhat Cecen, Omer Temelli Yedek Uyeler: Huseyin Ersan Topbaş, Semih Ozsoy, Unal Uzun, Turhan Şahin, Hakan Dincay, Yasemin Mercil, Emin Gurhan İskender Başkan Şadan Kalkavan: Asil Uyeler: Mehmet Nazif Gunal, Mehmet Cengiz, Tanıl Kucuk, Bayram Aslan, Mehmet Torun, Ali Ozcan, Hakan Bilal Kutlualp, Celalettin Bilgic, Orhan Keceli, Mehmet Yıldırım, Yavuz Kayral, Hakan Şen, Erol Yucel, Selim Soydan Yedek Uyeler: Aram Markaoğlu, İrfan Karakaş, Cumhur Kuter, Adem Koz, Sedat Esinduy, Mesut Tumay, Hurer Fethi Gunduz Kaynak : internetspor.com __________________