Fenerbahce Kongresi'nde soz başkan adaylarında !.. Daha once konuşma yapmayacağını soyleyen ve Hakan Bilal Kutlualp'i kursuye yollayan başkan adayı Şadan Kalkavan, Avrupa'da kupa kaldıran bir Fenerbahce vaat etti. Fenerbahce Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan genel kurulda konuşan Kalkavan, Fenerbahce'nin durumunun ortada olduğunu belirterek, ''Sizlerin kotu gidişata 'dur' diyeceğinizi duşunduğum icin aday oldum'' dedi. Son 11 yılda Fenerbahce'nin 4 şampiyonlukla yetindiğini ve Avrupa'da da olmadığını ifade eden Kalkavan, şoyle devam etti: ''Cok aşağıladığımız, hatta 'Teneke kupa' diye dillendirdiğimiz Turkiye Kupası'nı dahi 26 yıldır kaldıramadık. Fenerbahceli olarak boynu bukuk kaldık. Fenerbahce'de bir kan değişimine ihtiyac vardır. Aranan kan ben ve arkadaşlarımdır. Fenerbahce'ye 3 yılda Avrupa'da kupa kaldırtmak icin oyunuzu istiyorum.'' ''Sportif başarısızlık, Fenerbahce'nin ağırlaşan mali durumu ve buyuk Fenerbahce ailesinin bolunmuşluğu beni ve ekibimi harekete gecirdi'' diyen Şadan Kalkavan, 3 temel hedefini şoyle acıkladı: "1- Sportif başarı; Avrupa'da kupa kaldıran bir Fenerbahce vaat ediyorum. 2- Mali durumun iyileştirilmesi; ağır borc yuku altındaki Fenerbahce'yi bu borclardan kurtarma sozu veriyorum. 3- Aileyi birleştirme sozu veriyorum. Huzur ve barış dolu bir Fenerbahce vaat ediyorum. Eğer başkan olursam, buyuk Fenerbahce ailesini birleştirip 11 yıldır olu olan Fenerbahce ruhunu yeniden canlandıracağım." Ligtv.com.tr __________________