gokdeniz karadeniz fenerbahceye gelecek mi işte yanıtı
Fenerbahçe0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- gokdeniz karadeniz fenerbahceye gelecek mi işte yanıtı
-
13-10-2019, 19:35:55Kayıtlı ÜyeFIFA Menajeri Haluk Canatar, Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen milli futbolcu Gokdeniz Karadeniz'in, "Fenerbahce'de oynamak istediği"ne ilişkin basında yer alan haberlerin asılsız olduğunu bildirdi. Canatar, bugun bir spor gazetesinin, Karadeniz ile ilgili olarak "Keşke Fenerbahce beni istese, ben de evet desem" başlıklı haberine ilişkin yazılı bir acıklama yaptı. Karadeniz'in ağzından yapılan acıklamada, şunlar kaydedildi: "Soz konusu haberin iceriği tamamen asılsız olup, benim tarafımdan soylenmemiştir. Yurt dışında yaşayan her insana, 'Ulkeni ozluyor musun?' gibi bir soru sorulduğunda, 'Evet'ten başka cevap almak mumkun değildir. Benim, ulkemi ozlemiş olmam, Kazan'da ve kulubumde mutsuz olduğum anlamını taşımaz. Şu an Rubin Kazan ile sozleşmem devam ediyor, ben ve ailem burada gayet mutluyuz. Turkiye'den şu ana kadar resmi bir teklif almadım, şayet resmi bir teklif olsa dahi benden once, sozleşmenin devam ettiği kulubume gelir. Bu yuzden benimle ilgili cıkan her turlu transfer haberleri ve ismim ile bağdaştırılan kulup isimleri tamamen asılsızdır." Kaynak: MYNET spor __________________