KONU TAMAMLANDIĞINDA YORUMA ACILACAKTIR
100. Yıl Komitesi
Başkan: Ender Alkaya Kultur ve sanat etkinlikleri: Ercan Saatci, Unal Uzun, Cegizhan Yeldan, Sertac Kayserilioğlu, Alp Ustungor, Cenk Kıral Sportif etkinlikler: Kamil Kehale, Ali Dincer, Yaşar Nadir Atilla, İlker Kocer Topluma katkı projeleri: Cengiz Solakoğlu, Burhan Karacam, Unal Uzun, Arslan Uzun, Yaşar Nadir Atilla, Ozgur Tort, Mustafa Bartın Anma ve odullendirme: Unal Uzun, Sertac Kayserilioğlu, Ali Dincer Kaynak oluşturma: Cengiz Solakoğlu, Burhan Karacam, Alp Ustungor Koordinasyon: Derya Vardal, Burak Katmer Başkanımız diyor ki...
Fenerbahce Turk sporunun yuz akıdır. Bu satırları 100. yılımızda koyduğumuz tum hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşayarak yazıyorum. 2006-2007 sezonu, cok uzun yıllar sonra bile asla unutulmayacak bir sezon olarak hafızalarımızda kalacak. Cunku bu şampiyonluk bir bakıma direniş ve adeta bir camianın onurlu başkaldırısı olarak hatırlanacak. İnanıyorum ki bu şampiyonluğun oykusu ve 100. yıl başarılarımız, her Fenerbahceli tarafından kuşaktan kuşağa aktarılacak. 100. kuruluş yılımızda yalnızca futbolda 17. kez Turkiye lig şampiyonluğunu taclandırmakla kalmadık; amator branşlarda da şampiyonluk kupalarını muzemize taşıyarak bu anlamlı ve ozel sezonu deyim yerindeyse tam anlamıyla "zirve" yılı olarak tamamladık. Dunyanın hemen hicbir ulkesinde bu kadar cok branşta, aynı anda başarıya ulaşmış bir spor kulubu yoktur. Fenerbahce işte bu nedenle Turk sporunun yuz akıdır. İşte bu nedenle ulaşılmaz başarıların ve ulaşılması olanaksız şolenlerin mimarıdır. Buyuk gurur ve minnettarlıkla ifade etmeliyim ki; Fenerbahce'nin "yuz yılın spor kulubu" olmasında, ulaşılmaz başarısında en buyuk pay, her zaman olduğu gibi sizlerin, buyuk Fenerbahce taraftarınındır. Sizlerin her koşulda, iyi gunde, kotu gunde gosterdiği "hep destek, tam destek" duruşunuzla aşamayacağımız hicbir engelin, başaramayacağımız hicbir işin olmadığını, olamayacağını tum dunyaya gosterdik. Sarsılmaz desteğiniz ve sevginizle Fenerbahce bundan sonra da Turkiye'de ve uluslararası platformlarda cok buyuk başarılara imza atmayı surdurecektir. Bu duygularla, bu coşkuyla, 100. yılımızda tum şubelerimiz tarafından kazanılan şampiyonluklarımızı ve bu yılı gercekleştirmemizde buyuk emeği gecen yonetim kurulumuzu, 100. yıl komitesini ve tum Fenerbahce calışanları ile sevdalılarını yurekten kutluyor, ve siz taraftarlarımızın Fenerbahceli olmanın ayrıcalığını doya doya yaşamanızı temenni ediyorum. Aşkınla, coşkunla sen cok yaşa Fenerbahce... Aziz Yıldırım Fenerbahce Spor Kulubu Başkanı __________________