Ali Koc: İşimiz şimdi başlıyor
Fenerbahçe0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Ali Koc: İşimiz şimdi başlıyor
-
13-10-2019, 19:35:38Kayıtlı ÜyeYonetim Kurulu Uyemiz Ali Koc, Konyaspor macı sonrası gazetecilere yaptığı acıklamada kongre sureci değerlendirdi. Fenerbahce'ye yakışan, diğer kuluplerin de ornek alabileceği bir kongre sureci yaşandığını kaydeden, secimde başkan Aziz Yıldırım ile yarışan Şadan Kalkavan ve ekibine teşekkur eden Koc şunları soyledi: ''Tum basın mensuplarına teşekkur ediyorum. Kongreyi yakından takip ettiniz. Genelde Fenerbahce soz konusu olduğunda bardağı yarı boş goren medya ile bu hafta cok verimli bir calışmamız oldu. Fenerbahce soz konusu olduğunda bardak yarı doluydu. Yeni yonetim kurulumuz Fenerbahce'ye hayırlı olsun. Onemli olan Fenerbahce'ye yakışan, diğer kuluplere de ornek olabilecek bir kongre sureci yaşamamızdır. Sonucunda herkes birbirini kucaklayarak Fenerbahce tarihinin en yuksek katılımlı secimini cok olumlu duygularla tamamladık. Başta Şadan Kalkavan ve ekibi olmak uzere, kongreye katıldıkları icin, rekabet ve renk kattıkları icin, Fenerbahce'ye yakışan bir kongreyle sonuclanmasında katkıları olduğu icin her birine ayrı ayrı teşekkur ediyorum. Kongreye katılan herkese de teşekkur ediyorum.'' Yeni yonetim kurulunun yarından itibaren gorevine başlayacağını ifade eden Koc, konuşmasını şoyle tamamladı: ''Esas işimiz şimdi başlıyor. Biliyorsunuz iddialı sozlerimiz var. Bundan sonra verdiğimiz sozlerin arkasında durmak ve kendimize bictiğimiz hedeflere ulaşmak icin gerekli girişimleri ve yatırımları yapacağız.'' Kaynak: Resmi Site. __________________