Fenerbahce Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Olagan Genel Kurulumuz Başkanımız Aziz Yıldırım'ın tekrar başkan secilmesi ile sona erdi. Başkanımızın listesinde yer alan yeni yonetim kurulu listesinde 6 yeni yonetim kurulu uyesi bulunuyor. Başkanımızın asil uye listesinde Cihan Kamer, İlhan Ekşioğlu, Abdullah Kiğılı; yedek listesinde ise Huseyin Ertan Topbaş, Yasemin Mercil, Emin Gurhan İskender yer alıyor. Başkanımızın yeni yonetim kurulu listesinde bulunan Abdullah Kiğılı; 1943 Malatya doğumlu. Sanayici olan Kiğılı, evli ve 3 kız cocuğu babası. Daha onceki yonetim kurullarında da gorev yapan İlhan Ekşioğlu, 29 Temmuz 1966 İstanbul doğumlu. İşadamı olan Ekşioğlu 3 cocuk sahibi ve evli. Yonetim kurulumuzdaki bir diğer yeni isim ise Cihan Kamer. Kamer, 1965 Denizli doğumlu. Kuyumcu olan Cihan Kamer evli ve iki cocuk babası. Yonetim kurulumuzun yedek uyelerinden Huseyin Ertan Topbaş 14 Mart 1975 doğumlu. Endisturi Muhendisi ve işletmeci olan Topbaş evli ve iki cocuk babası. Daha once Sarı-Lacivert Fenerbahce Derneği'nin başkanlığını da yapan Yasemin Mertcil, yonetim kurulumuzun tek bayan uyesi. Mertcil 1969 İstanbul doğumlu. Avukat olan Mertcil bekar. Emin Gurhan İskender ise 3 Eylul 1974 Konya doğumlu. Lojistik ile uğraşan İskender bekar. Resmi Site