Bekir:Onceliğim Fenerbahce!
Fenerbahçe0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Bekir:Onceliğim Fenerbahce!
-
13-10-2019, 19:34:48Kayıtlı ÜyeSezon sonu Fenerbahce'ye gideceği yonunde hakkında haberler cıkan kırmızı-siyahlı takımın kaptanı Bekir İrtegun, transferinin bir-iki hafta icinde netlik kazanacağını soyledi. Gaziantepspor'un kendisinde buyuk emekleri olduğunu, belki gelecek sezon da burada forma giyebileceğini soyleyen Bekir, ''Burada kalıp kalmayacağım henuz belli değil. Nereye gideceğim konusunda da netleşen bir şey yok. Bunun hepsini zaman gosterecek. Sadece kesin soyleyeceğim şey, hicbir kuluple anlaşmadım. Prensipte dahi kimseyle anlaşmadım, hicbir kulube imza atmadım. Durumum sezon sonu netleşecek'' diye konuştu. Yıllardan beri Gaziantepspor'da top koşturduğunu soyleyen Bekir, ''Omrumun sonuna kadar Gaziantepspor'da oynayacağım diye bir şey yok. Mutlaka futbolcular takımlarına faydalı olma adına transferler olabiliyorlar. Kendi menfaatlerim ve Gaziantepspor'un menfaatleri de benim icin cok onemli. Boyle bir şey olursa ayrılabilirim. İlla ayrılacağım diye de bir şey yok. Yaşadığım şehir, buyuduğum şehir, burada cok mutluyum. Kalıp kalmayacağımı zaman gosterecek. Ama hedefim yeni sezonda buyuk bir takımda forma giymek. Sezon sonu geldiği icin transferim hakkında daha acık konuşacağım. 10 Hazirana kadar yeni sezonda, nerede futbol oynayacağım belli olacak. Bana gelen uc-dort teklif var. Geleceğim icin en iyisini tercih edeceğim. Fenerbahce ile devre arasında her konuda anlaşmıştım ama kulupler anlaşamadığı icin Gaziantepspor'da kaldım.'' şeklinde konuştu. ''Gaziantepspor'dan ayrılırsam gideceğim yer buna değmeli'' diyen Bekir İrtegun, ''Onceliğim Fenerbahce. Ara transfer doneminden sonra Fenerbahce ile yaptığım tek bir goruşme oldu. Bunu ilk kez acıklıyorum, o donemde Fenerbahce'ye verdiğim bir soz var'' dedi. Kaynak __________________