Aragones gidiyor 5 futbolcu geliyor Fenerbahce bugun resmen Aragones'in ipini cekiyor. Yonetim transfer icin 5 futolcuyla goruşmelere başladı. Aragones ile bugun yollar resmen ayrılıyor. Teknik direktor adayları arasında Felipe Scolari ve Daum isimleri ağırlıkta. Bilica onumuzdeki hafta resmi imzayı atacak. Ozer, Mehmet Topuz, Bekir, Ufuk ve Sezer icin goruşmeler suruyor. Ust uste 3 yıl Turcell Super Lig'de şampiyon ve her yıl Şampiyonlar Ligi'nde mucadele edecek kadro kurma calışmalarına bu haftadan itibaren başlayacak sarı-lacivertli kulupte ilk etapta teknik direktor Aragones ile yollar ayrılacak. Sozleşmesi karşılıklı olarak feshedilecek İspanyol calıştırıcının yerine duşunulen isimler ise Brezilyalı Luis Felipe Scolari ve F.Bahce'nin eski teknik direktoru Alman Christoph Daum. İlk etapta teknik direktor sorununu cozmeyi planlayan yonetim, oyuncu transferinde de ilk adımı Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Brezilyalı Bilica'yı alarak attı. 2 milyon euro bonservis ucreti odenecek Bilica'nın Fenerbahce ile onumuzdeki hafta 3 yıllık resmi sozleşme imzalaması bekleniyor. İSTANBUL YOLCULARI GELİYOR Yerli oyuncu transferinde ise Kayserisporlu Mehmet Topuz, Ankarasporlu Ozer Hurmacı, G.Antepsporlu Bekir İrtegun, Manisaporlu Ufuk Ceylan ve Sezer Ozurk'un kulupleriyle yapılan goruşmeler olumlu geciyor. Anlaşma sağlanan oyuncular onumuzdeki haftadan itibaren İstanbul'a cağrılacak. Maldonado, Josico ve Lugano ile yollarını ayıran yonetim Edu'nun da sakatlığı sebebiyle mukavelesini karşılıklı olarak feshetmeyi duşunuyor. Sozleşmeleri sona eren Volkan ve Selcuk ile yonetim bugun masaya oturulup mukaveleleri yenilenecek
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Aragones Gidiyor!!! 5 Futbolcu Geliyor