Fenerbahce Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım'ın, transfer doneminde takıma guc katacak takviyeler yapacaklarını acıkladı!.. Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahce Dergisi'nde yer alan yazısında, "Futbol takımımız icin arkadaşlarımla birlikte belirleyeceğimiz transfer politikasıyla, takımımıza guc katacak takviyeleri gercekleştireceğiz" acıklamasını yaptı. İşte Aziz Yıldırım'ın yazısı: "Sevgili Fenerbahceliler, Fenerbahcemiz adına tarihi olarak niteleyebileceğimiz bir kongre surecini geride bıraktık. Şimdiye kadarki en yuksek katılımın gercekleştiği bu kongrede yaşananlar, seviyeli ve nezih bir ortamda gecen demokratik yarış, uyelerin Fenerbahce'ye sahip cıkma arzu ve coşkusu ile Turkiye'nin en buyuk sivil toplum orgutunun kalbinde sergilenen birlik ve beraberlik goruntusu, Fenerbahce'nin ulkemizin oncu kuruluşlarından biri olduğu gerceğini bir kez daha gozler onune sermiştir. Diğer kuluplere de ornek teşkil edecek bu kongrenin sonuclarının tum camiamıza ve Turk sporuna hayırlı uğurlu olmasını diliiyorum. Bu guzel ve Fenerbahce'ye yakışan kongreyi bizlere yaşatan tum uyelerimize; adil yonetimlerinden dolayı Kongre Divan Başkanı Talat Yılmaz ve Başkanlık Divanına; adaylığını acıklayarak kongrenin onemini ve gucunu artıran, hizmet yarışına renk katan, şimdiye kadar soylenenlerin aksine kulup ici demokrasinin varlığını ispatlayan Sayın Şadan Kalakavan ile ekibine; kursudeki konuşmasıyla hepimizin gonlunu fetheden ve son anda adaylığını acıklayarak Turk kadınının cesaret ve girişimciliğine ornek teşkil eden Sayın Funda Sibel Pala'ya; kongrenin fiziki şartlarını oluşturan calışanlarımıza ve bu kongreyi kamuoyuna aktaran basın mensuplarına buradan bir kez daha şahsım ve kulubum adına teşekkurlerimi sunuyorum. Bunlardan başka bu kongrenin bize gosterdiği şeyler de vardır. Gorulmuştur ki; son 10 yılda Fenerbahce'de başlayan buyuk değişim, uyelerimizin buyuk coğunluğunun da onayıyla camiamız icinde kurumsallaşmaya başlamıştır. Bu buyuk kongreyle, gecmişte yaşanan ve Fenerbahce'ye zarar verdiği tarihi surec icinde kanıtlanan bazı alışkanlıkların terk edildiği de gorulmuştur. Farklı gruplar ve onların farklı soylemlerinden oluşan bir Fenerbahce yerine, icinde farklı renkler barındırsa da tek bir amac icin mucadele eden buyuk Fenerbahce ailesinin goruntusu, bu kongreyle kamuoyuna yansıtılmıştır. Camiamıza yakışan olgunlukta gecen kongre, buyuk Fenerbahce ailesinin bir arada olduğunu, asla bolunmediğimizi bir kez daha, tum kamuoyuna gostermiştir. Fenerbahce artık 11 yıl onceki Fenerbahce değildir. Tum unsurlarıyla donuşumunu geliştirmiş ve bu donuşum Genel Kurul Uye yapısına da yansımıştır. Kongre uyelerimiz bilinclenmiş, cağı yakalamış, dar bir zaman diliminde, sadece futbol takımının sportif başarılarıyla ortaya cıkan sonuclarla bir yargıya varmak yerine, kulube hakim olacak vizyona, plan ve programa, kurumsallaşmaya ve geleceğe oy vermişlerdir. Tum bunların ışığında kongrede kazanan Aziz Yıldırım ve arkadaşları değil, muhalefetiyle, farklı soylemleriyle ve tum renkleriyle buyuk Fenerbahce olmuştur. Değerli Fenerbahceliler, Kongre uyelerimizin teveccuhu ile 3 yıl daha buyuk Fenerbahce'nin yonetimi bize emanet edilmiştir. Bahsettiğimiz donuşumun surdurulmesi ve tamamlanıp sağlam bir temele bağlanması icin ben ve arkadaşlarım, bundan once olduğu gibi, bundan sonra da var gucumuzle calışacağız. Fenerbahce ailesinin buyuk coğunluğunun arkamızda olduğundan emin olmak, Fenerbahce icin yapacaklarımız ve duşuncelerimiz konusunda bizi daha da cesaretlendirmektedir. Biz bugune kadar yaptığımız her şeyi buyuk Fenerbahce ailesiyle yaptık, bundan sonra da aynı şekilde, sizlerin desteğiyle bu zorlu ve kutsal gorevi yerine getireceğiz. Yeni donemle birlikte Yonetim Kurulumuza yeni arkadaşlarımız katılmış ve bazı arkadaşlarımız da gorevden ayrılmıştır. Fenerbahce yonetiminde yaşanan bu kısmi kan değişiminin aktif yonetim tarzımıza guc katacağına inanıyor, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldin diyorum. Geride bıraktığımız 3 yıl boyunca yonetim kurulumuzda Fenerbahce Spor Kulubu'ne başarıyla hizmet eden ve nobet değişimini gercekleştirerek gorevinden ayrılan eski yoneticilerimiz Neşet Yalcın, Tahir Perek, Tuncay Uzun ve Ercan Karasu'ya da hizmetlerinden oturu şahsım ve kulubum adına teşekkurlerimi sunuyorum. Yeni donemde, yeni yonetimimizle birlikte, tum takımlarımızın başarısı icin canla başla calışacağız. Savaşcı, formasının hakkını veren oyunculardan kurulu takımlar yaratacağız. Futbol takımımız icin arkadaşlarımla birlikte belirleyeceğimiz transfer politikasıyla, takımımıza guc katacak takviyeleri gercekleştireceğiz. Soz verdiğimiz gibi bundan sonra her yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılmak icin calışmalara hic vakit kaybetmeden başlayacağız. Amator branşlardaki yatırım ve suregelen başarıların surdurulmesi icin aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Tum sportif başarıların yanında kurumlarımızın buyumesi ve bu kurumların yanına yenilerinin ilave edilmesi, yeni yatırımlarla kulubumuzun ekonomisinin daha da guclenmesi, şimdiye kadar yaptığımız gibi yeni tesisler uretmek ve daha da buyuk bir Fenerbahce yaratmak icin enerjimizi harcamaya devam edeceğiz. kaynak : maraton.com.tr __________________