"Donersem katil damgası vururlar"
Fenerbahçe0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- "Donersem katil damgası vururlar"
-
13-10-2019, 19:30:59Kayıtlı ÜyeTaurasi, dopingten aklandığı haberini, Turkiye'deki temsilcisi Ceren Ateş'ten aldı. Hurriyet Gazetesi'nin haberine gore; Ateş, mujdeli haberi alır almaz telefona sarıldı ve ABD'deki basketbolcuyu aradı. ABD'de saat 05.30'u gosteriyordu. Taurasi, uykulu bir ses tonuyla telefonu actı. Ceren Ateş, heyecanla konuştu; - Dee haberi aldın mı? Cezan kaldırıldı. Doping kullanmadığın anlaşıldı. Uyku mahmurluğundan bir anda sıyrılan Taurasi, bir anda cığlığı bastı... - Woouw... İnanamıyorum. Gercek mi bu? - Evet, gercek. Mutluluktan ucuyorum. Duşunsene neler yaşadın bu surede. - Oyle ama hic kimseye kırgın ya da kızgın değilim. Onemli olan adaletin yerini bulmuş olması. - Avukatın da cok cabaladı. - (Gulerek) Ona o kadar para harcadım. Tabii ki iyi calışacak. Burada saat 05.30. Biraz uyuyup bu anın tadını cıkaracağım. Uyandıktan sonra ABD basınına konuşan Diana Taurasi, “Fenerbahce'ye donecek misin?” sorusuna, “Donmem. Bir geldim, dopingci dediler. Bu sefer katil damgası vururlar” karşılığını verdi. Sporx ------------------------- Ne dese haklı. Haber taş gibi oturdu icime.. Yalnız Fenerbahce kulubu değil, Turk sporu zan altında artık. Bunu duzeltsinler bakalım, duzeltebilecekler mi? __________________