Boksorlerimizden 21 madalya
Fenerbahçe0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Boksorlerimizden 21 madalya
-
13-10-2019, 19:26:22Kayıtlı ÜyeAnkara Genclik Spor İl Mudurluğu ve Boks Spor İl Temsilciliği tarafından duzenlenen Genclik ve Spor İl Mudurluğu Kupası Şampiyonası’nda, 13 altın, 4 gumuş ve 4 bronz madalya ile toplamda 21 madalya kazanan boksorlerimiz, kupanın sahibi oldu. Ankara Genclik Ve Spor İl Mudurluğu tarafından Şefik Tetik Boks Eğitim Merkezi’nde duzenlenen şampiyonaya 13 kulupten 86 sporcu katıldı. Ankaralı sporseverlerin buyuk ilgi gosterdiği şampiyonada boksorlerimizden, minikler kategorsinde 35.5 kiloda Erdem Kırceylan, 43 kiloda Mahsun Alguneş, 40 kiloda Eren Kırceylan, 44.5 kiloda Sakin Gokhan, 56 kiloda Mahmut Can Cicek Yıldızlar kategorisinde; 48 kiloda Ufuk Demirci, 50 kiloda Yasin Ersarı, 52 kiloda Cengiz Onat, 54 kiloda Osman Emre Kuzu, 57 kiloda Nurettin Ovat, Yıldız bayanlarda ise 46 kiloda Merve Aras, 57 kiloda Leyla Akman ve genc bayanlar 48 kiloda Rukiye Doğanay birinci olarak turnuvayı tamamladılar ve altın madalyanın sahibi oldular. Minikler kategorsinde; 32.5 kiloda Anıl Subaşı, 48 kiloda Enes Cınarlı Yıldızlar kategorisinde; 50 kiloda Adem Dincer ve 54 kilo Evren Orhan ikinci olurken; miniklerde, 52 kilo Ceyhan Durkaya, Yıldızlar kategorisinde; 46 kiloda Orhan Onat, 57 kiloda Omer Şahin, 60 kiloda Emrecan Orhan ucuncu oldu. Antrenorumuz Mustafa Genc, birincilik kupasını Boks Spor İl Temsilcisi Gurbuz Beşer’in elinden aldı. Şampiyonayı değerlendiren Boks Şube Kaptanımız Mert Oztemel, ’’Genclik Ve Spor Genel Mudurluğu’nun de desteği ile Ankara’da kurduğumuz boks okulu Turk boksuna sporcu yetiştiren en onemli merkezlerden biri haline geldi. Sporcuların mac tecrubelerinin artmasını sağlayan Ankara Genclik ve Spor İl Mudurluğune spor il temsilciliğine teşekkur ederim. Şampiyonada takım halinde birinci olan sporcularımızı kutluyorum. Şampiyonluk kupasını başta Başkanımız Aziz Yıldırım’a, Yonetim Kurulu Uyelerimize ve Camiamıza armağan ediyoruz’’ dedi. BASIN FOTOĞRAFI Haber ile ilgili diğer fotoğraflar Resmi Site __________________