Barış Ermiş: "Fenerbahce Ulker ligi supurecek"
Fenerbahçe0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Barış Ermiş: "Fenerbahce Ulker ligi supurecek"
-
13-10-2019, 19:23:13Kayıtlı ÜyeF.Bahce Ulker'in yeni oyun kurucusu Barış Ermiş, Fenerbahce Dergisi'ne konuştu. F.Bahce Ulker'in Banvit'ten transfer ettiği milli oyuncu Barış Ermiş, Sarı-lacivertli kulubun aylık yayımlanan dergisine acıklamalarda bulundu. Barış'ın roportajından one cıkan ifadeler şoyle: "Bu sene Fenerbahce Ulker cok ciddi transfer hamleleri ile başladı. Mike Batiste ve Romain Sato gibi kariyeri başarılarla dolu isimler kadroya dahil edildi. Benim oynadığım oyun kurucu bolgesine de muhtemelen cok ciddi bir isim gelecek. Takımın hedefleri de bu doğrultuda Final Four oynayıp yerel ligleri supurmek olacak. Ben de oyun kurucu bolgesi ozelinde takımdaki acıkları kapatmaya yardımda bulunmayı amaclıyorum. Avrupa'nın en kaliteli oyuncularıyla birlikte oynamak, kazanımlarımı ilerletmek, cok buyuk başarılarda pay sahibi olmak istiyorum. Buyuk hedeflerin ve takım ici rekabetin fazla oluşu dışarıdan zor gibi gozukse de boyle buyuk bir organizasyonun parcası olmaktan her oyuncu mutluluk duyar. Normalde hic NBA seyretmeyen biriyim ama onun (Manu Ginobili) macını gorduğum zaman kacırmıyorum. Oynadığı basketbol beni cok etkiliyor. Ozelliklede slalomlar yaparak adam gecmesi. Antrenmanda kukaları dizip, cembere gitme rahatlığında bunu yapması hoşuma gidiyor. Cok yetenekli oyun kurucularımız var esasen. Genc oyunculardan Şafak Edge ile birlikte Banvit'te oynadık mesela. Tofaş'lı Kenan Sipahi ile karşılıklı oynadık, o da cok yetenekli bir oyuncu. Belirleyici noktalardan biri bence basketbolun gun gectikce değişmesi. Gunumuz oyun kurucuları 2 metreyi bile bulabiliyor artık. Yetenekten cok kuvvet, atletizm gibi oğelere kalıyor iş. Bu mucadeleye girebilmeniz lazım bir oyun kurucu adayı olarak. Genc oyun kurucu adayları icin once bol bol sure almak ardından bu kriterleri yerine getirmek bence cok onemli." sporx __________________