Fenerbahcemizin İtalya’nın Juventus takımından transfer ettiği ve 4 yıllığına renklerine bağladığı Sırp yıldız Milos Krasic İstanbul’a geldi. Havalimanında ilk acıklamasını yapan Krasic, "Cok iyi bildiğim, cok buyuk bir kulube geldim" dedi. Milano’dan tarifeli bir ucakla yola cıkan Milos Krasic, bugun saat 14.30 sularında İstanbul Ataturk Havalimanı’na indi. Havalimanında Profesyonel Futbol Takımımız İdari Menajeri Hasan Cetinkaya, kalabalık bir taraftar gurubu ve medya mensupları tarafından karşılanan Krasic, yaptığı ilk acıklamada, gecmişte kendisi gibi Juventus’tan Fenerbahce’ye transfer olan ve bir sure Fenerbahce’de oynayan olan Sırp futbolcu Zoran Mirkovic ile İstanbul’a gelmeden once kısa bir goruşme yaptığını soyledi. Halen Takımımızda oynayan Caner Erkin’i, birlikte oynadıkları CSKA Moskova’dan tanıdığını soyleyen Krasic, Caner’in cok iyi bir insan ve cok iyi bir oyuncu olduğunu ve şimdi yeniden onunla birlikte olacaklarını soyledi. Havalimanı cıkışında medya mensuplarına kısa bir acıklama yapan Milos Krasic, "Cok mutluyum. Cok buyuk bir kulube geldim. Oncelikle cok mutlu olduğumu soylemek istiyorum. Cok iyi tanıdığım ve bildiğim bir kulube geldim. Hep birlikte en iyisini başarmak istiyoruz" dedi.Taraftarlarımıza bol bol imza dağıtan ve onlarla hatıra fotoğrafı cektiren Krasic, taraftarlarımızın yoğun tezahurat ve sevgi gosterileri eşliğinde Ataturk Havalimanı’ndan ayrıldı ve Kulube doğru yola cıktı. Haber ile ilgili diğer fotoğraflar __________________