Chelsea macı oncesi İngilizler korktu. Times On Sunday: "Alex, İstanbul'u Chelsea icin cehenneme cevirebilir".. Şampiyonlar Ligi ceyrek final ilk macında Chelsea'nin karşısına cıkacak olan Fenerbahce'de moraller yerinde. Ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek Super Lig'de şampiyon olma yolunda cok onemli bir adım kateden sarı-lacivertli takımın bu performansı, İngilizler'i de korkutmaya başladı. İngiliz basını, ozellikle Alex'in Chelsea icin buyuk bir tehdit olacağını vurguladı. Times On Sunday gazetesi, Brezilyalı futbolcunun Chelsea icin hayatı cehenneme cevirmeye hazırlandığını yazdı. Gazete, Alex'in, Chelsea'yi İstanbul'da nasıl bir atmosferin beklediği sorusunu tek kelimeyle "Cehennem" diye yanıtladığının altını cizdi. Times On Sunday, Fenerbahce'nin kaptanının "Gecenlerde Carlos'la konuşuyorduk. İkimiz de pek cok ulkede futbol oynadık. İskocya'da, Brezilya'da ve ceşitli Avrupa ulkesinde cok guclu seyirci kalabalıkları gorduk, ama hicbiri Fenerbahce taraftarı gibi değildi. Buyuk gurultu kopartıyorlar, takımlarından vazgecmiyorlar ve bence dunyanın en iyi taraftarını oluşturuyorlar" ifadelerine yer verdi. 'PEŞİNE FUTBOLCU TAKMAK LAZIM' Alex'in "Aslında cok daha guclu bir ligde de top koşturabilecek yeteneğe sahibim. Ancak burada bana aynı zamanda guven ve inanc aşılıyorlar. Fenerbahce icin ter dokmekten cok memnunum" dediğine dikkat cekilen haberde, Chelsea'nin İstanbul'da oynanacak macta Alex'i etkisiz hale getirmek icin peşine bir futbolcu takabileceği belirtildi. Gazete, Alex'in de bu ihtimali kuvvetli gorduğunu yazdı ve "Sevilla macında Poulsen, Inter macında Cambiasso butun macı beni takip ederek gecirmişlerdi" şeklindeki hatırlatmasını okurlarına duyurdu. CHELSEA BUGUN GELİYOR Alex'in bu sezonun başından bu yana 14 gol attığını, 20 golun de son pasını verdiğini hatırlatan Times On Sunday, yıldız oyuncunun Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi macerasını cehenneme cevirebileceği uyarısı yaptı. Ote yandan Chelsea'nin bugun gece gec saatlerde İstanbul Sabiha Gokcen Havalimanı'nda olacağı oğrenildi. ajansspor.com __________________