Futbol Camiasından Karara TEPKİ !
Fenerbahçe0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Futbol Camiasından Karara TEPKİ !
-
13-10-2019, 19:12:37Kayıtlı ÜyeFenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararına futbol camiasından da tepki yağdı. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutuklanması kararıyla ilgili bir acıklama yapmasının doğru olmayacağını soyledi. Şenes Erzik, "Konuyla ilgili olarak konuşmam doğru olmaz" dedi. Acıklamayı UEFA'nın yapacağını ifade eden Erzik, "Ben, UEFA asbaşkanıyım. Dolayısıyla bu kararla ilgili acıklama yapmam doğru olmaz. Gelişmeleri hep birlikte goreceğiz" diye konuştu ve Turk futbolunun zarar gormemesi temennisinde bulundu. İLK DESTEK GENCLERBİRLİĞİ'NDEN Genclerbirliği Kulup Başkanı İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım'ın, futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanmasına cok uzulduğunu soyledi. Cavcav, "Amator ruhla calışan bir başkana boyle birşey reva gorulmemeliydi" dedi. Cavcav, Fenerbahce'nin, Aziz Yıldırım'ın 13 yıllık başkanlığı suresince buyuk başarılara imza attığını belirtti ve "Tutuklama kararına cok uzuldum. Fenerbahce, onun doneminde ceşitli branşlarda buyuk başarılar elde etti. Kendisine boyle bir şey reva gorulmemeliydi. Bir başkan olarak durumuna cok uzuldum. İnşallah ileriki surecte kendisi de Fenerbahce de temize cıkar" diye konuştu. internethaber __________________