Gokhan Gonul son iki gunde Fenerbahce yonetimiyle ne konuştu? İşte tum goruşmelerin deşifresi.. 1 - Gokhan, milli kamptan Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nu aradı: "Beni Ahmet Bulut kandırdı abi, Fener'e donmek istiyorum." 2 - Bu sozler uzerine Başkan Aziz Yıldırım, "Oyle ise gelsin. Niye olmasın? Şartlar uyuyorsa kalır" dedi. 1 - Mosturoğlu, Ali Yıldırım ve Başkan Aziz Yıldırım'ı arayıp, "Gokhan, Ahmet Bulut'a sallıyor, donmek istiyor" dedi. ONCE karşılıklı resmi acıklamalara rağmen F.Bahce ile Gokhan Gonul'un anlaşamayıp, yolların ayrılmasına kimse inanamadı. Sonra Gokhan Gonul'le F.Bahce'nin tekrar goruştuğu bilgisi herkes icin surpriz oldu. Peki, Gokhan Gonul'un F.Bahce'ye geri donuşu nasıl oldu? Perde arkasında neler yaşandı? AKŞAM, bu soruya cevap aradı, cok carpıcı bilgilere ulaştı. İşte Gokhan Gonul, Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım ile menajer Ahmet Bulut arasında gecen baş dondurucu goruşme trafiğinin cok ozel ayrıntıları: BAŞKAN YURT DIŞINDAYDI Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nu Gokhan Gonul, Milli Takım'ın Fransa kampından telefonla arıyor. "Beni Ahmet Bulut kandırdı abi, benim hayatımı mahvetti, Fener'e donmek istiyorum" diyor. Şekip Mosturoğlu da bunun uzerine "Dur konuşalım, bir bakalım, ona gore bir şey yapalım. Başkan ve yonetimle goruşup haber vereceğim" diyor, telefonu kapatıyor. O sırada Ali Yıldırım ile Başkan Aziz Yıldırım birlikte yurt dışındalar. YILDIRIM, "KALSIN" DEDİ Mosturoğlu, Ali Yıldırım ve Başkan Aziz Yıldırım'ı arıyor. "Gokhan, Ahmet Bulut'a sallıyor, donmek istiyor" diyor. Başkan Aziz Yıldırım, "Oyle ise gelsin. Niye olmasın? Şartlar uyuyorsa kalır" diyor. 2 - FENER'İ BIRAKIRSAN SENİ BOŞARIM GORUŞME trafiği devam ediyor. Gokhan Gonul, asbaşkanlardan Ali Yıldırım'ı arıyor. Bu kez Başkan Aziz Yıldırım telefonu alıyor, Gokhan Gonul'le arasında şu diyalog geciyor: -Senin menajerle anlaşman var mı oğlum? -Yok -Yok diyorsun bak. Eğer yoksa mesele yok. Varsa sorun olur. Yoksa atla gel. -Tamam başkanım ben de kalmak istiyorum. Başka takımda forma giymek istemiyorum. Zaten karım da 'Fener'i bırakırsan boşarım' diyor, kalıyorum başkanım. -O vakit don Fener'e, sana kapımız acık. Başkan Aziz Yıldırım ile Gokhan Gonul, bu diyalog sonrası anlaşıyorlar ve iş bitiyor. Bir dipnot verelim: Gokhan Gonul'un eşi Hatice Gonul, Şekip Mosturoğlu'na da aynı SMS'i cekmiş. 3 - AMA BENİ BARCA İSTİYOR BAŞKANIM... Ardından 'İş bitti' derken, 1 saat sonra Gokhan Gonul bir telefon daha ediyor: -1-2 saat izin verin, Barcelona istiyor. Barcelona ile sağ bek Montoya'nın transferi konusunda anlaşan Başkan Aziz Yıldırım, Gokhan'a son kararını soruyor: -Bak oğlum kararını verdin mi, oyuncu bulduk askıya alacağım, ona gore. -Ama beni Barcelona istiyor başkanım. Goruşup bir karar vermem lazım. Aziz Yıldırım da son sozunu soyluyor: "Madem seni Barcelona istiyor, yolun acık olsun." 4 - SENİN ANLAŞMAN YOKMUŞ AHMET!.. Bir telefon trafiği daha yaşanıyor. Gokhan Gonul'un menajeri Ahmet Bulut bu kez Ali Yıldırım'ı arıyor. İşte o son diyaloglar: Ahmet Bulut: Siz goruşuyor musunuz benim oyuncumla. Ali Yıldırım: Evet, ama senin anlaşman yokmuş. Bulut: Var anlaşmam abi. Yıldırım: "Nasıl iş? Sen ’Var’ diyorsun, futbolcu ‘Yok’ diyor. Bulut: Valla benim anlaşmam var, bunu net soyluyorum. 5 - PEKİ BUNDAN SONRA NE OLUR? Herkes bu soruya yanıt arıyor: “Gokhan Gonul, gelecek sezon hangi takımın formasını giyecek?” F.Bahce kapıyı kapatmadı ama Gokhan Gonul’un bu hareketleri cok kafa karıştırdı. Gokhan’ın konuşmaları kafalarda daha cok soru işareti uyandırdı. Bu yuzden her an her şey olabilir. En azından artık F.Bahce’ye donme ihtimalinden soz etmek mumkun.
Gunluk Gazeteler