Fenerbahce'nin transfer gundemindeki Hatem Ben Arfa'nın Turkiye temsilcisi Mesrun İzzet onemli acıklamalar yaptı. Radyospor'da Ozgur Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İzzet, ''Ben Arfa'yla 3 kulup de ilgilendi (Fenerbahce, Beşiktaş, Galatasaray) ve rakamları sordular, Turkiye şartlarındaki transfer ucretleriyle kadrolarına katmak istiyorlar. 4 MILYON € imza parası, 3.5 € senelik ucret istiyor, bu yuksek rakamlara sadece Beşiktaş ve Fenerbahce ulaşabilir! Ancak şu anda Ben Arfa'yla ilgili kimseyle goruşemiyoruz. Turkiye'den hicbir yoneticiyle goruşmuyoruz'' dedi. FIFA menejeri Mesrun İzzet şunları soyledi: ATLETICO, PSG, LYON ''Fransa'dan PSG ilgileniyor, tercihini ya Lyon ya da PSG'den yana kullanacak. Lyon daha cok ucret teklif etti, PSG'de ise Laurent Blanc'ın ayrılmasından sonra yeni hoca arayışları devam ediyor, hocayla goruşmeden imza atmaz!'' TURKİYE'YE GELMEZ DİYEMEM ''Turkiye'ye gelmeyecek dersek yalan soylemiş olurum. İlgileniyorlar doğru, ama bu rakamlara ulaşmaları zor. İtalya'dan da teklifler var, Atletico Madrid'de istediği ucretleri verirse, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor, bekleyip goreceğiz.'' AJANSSPOR.COM