PFDK’nın oyuncumuz Raul Meireles hakkında vermiş olduğu 12 maclık ceza kamuoyunun malumudur. Bilinmelidir ki Fenerbahce Yonetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles’e değil tum camia olarak Fenerbahce’ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız. PFDK kararı sonrasında bu kararla ilgili olarak devam eden disiplin yargılaması nedeniyle gostermek zorunda olduğumuz sabır ve sukunet saklı kalmak kaydıyla; Fenerbahce Yonetim Kurulu’nun olağanustu olarak toplanacağını, Kararla ilgili olarak Tahkim Kuruluna gerekli muracaatın yapılacağını ve duruşma talep edileceğini, Tahkim Kurulu’nda yapılacak duruşmaya Fenerbahce Spor Kulubu Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve diğer tum ilgililerin bizzat katılacağını, Tarafımızdan konuya verilen onem nedeniyle hukuki mucadelemizin devamında ise Yonetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Turk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tum kamuoyuna bildiririz:
Resmi Site __________________
Acıklama/Meireles Hakkında
Fenerbahçe0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Acıklama/Meireles Hakkında