Fenerbahce Yonetimi, amator branşlarda izlenecek yolu Genel Kurul'da belirleyecek. Fenerbahce Yonetimi, kulubun geleceği ile ilgili tum somut adımları mayıs ayındaki genel kurulda atacak. Transferlerden, amator branşların geleceğine kadar hemen hemen tum konular kongreden cıkacak tabloya gore netlik kazanacak. Yonetimin tum dikkati yeni butce ve amator branşların durumunun tartışılacağı goruşmelerde olacak. Genel Kurul’da butce ve borclanma ile ilgili alınacak karara gore yol haritası belirlenecek. Başkan Aziz Yıldırım ve ekibi futbol ve basketbol dışındaki tum branşlarda kuculmeye gitmeyi planlıyor. Bu branşların zarar etmesi sebebiyle bu yonde bir prensip kararı alındı. Ancak bu duşunce uyelere sorulacak, alınacak goruş sonrası son soz soylenecek. ASKIYA ALDI Bu arada Fenerbahce Yonetimi, transfer calışmalarını secim surecine kadar askıya aldı. Sarı lacivertli takımın idarecileri, transferin ancak Mayıs ayındaki secimden sonra gundeme geleceğini belirttiler. Takımın şampiyonluğuna odaklandıklarını ifade eden yoneticiler, gelecek sezonla ilgili planların ise secim surecinden sonra hayata gececeğini kaydederek kamuoyunda cıkan isimlerle bir temaslarının olmadığının altını cizdiler. Yonetim ayrıca bu sezon başında olduğu gibi ihtiyaca gore transfer yapacak. Gidecek oyuncuların ardından hangi bolgeye takviye gerekliyse ona gore adım atılacak. Kulube mali yuk getirecek transferler olmayacak. YUKSEK KUR Bu kararın alınmasındaki en buyuk etken ise yuksek doviz kuru. Son donemlerdeki artış kulubun mali durumunu oldukca etkiledi. Yonetim ekonomik olarak yaz ayı transfer doneminde daha tedbirli olacak. Kaynağı olmayan hicbir transfer yapılmayacak. Gunluk Gazeteler