"Volkan Demirel de, Emre de hem onemli futbolcu hem onemli insanlar. Ne zaman cağırsam koşa koşa gelirler" Turkiye Futbol Direktoru Fatih Terim, Luksemburg macı oncesi basın toplantısı duzenledi. Kadroya dahil edilmeyen Volkan Demirel ile Hollanda macında forma giymeyen Emre Belozoğlu'nun gelecekte Milli Takım'da yer alıp almayacakları ilişkin soruya Terim uzun bir yanıt verdi. İşte o sozler: "Volkan ile Emre bizim oyuncularımız. Futbolcu olarak da insan olarak onemli. Belden aşağı soylemleri kimse istemiyor. Hepimiz birbirimizin yuzune bakıyoruz. Herkesin tuttuğu bir takım var. Benim de gonulden bağlı olduğum bir takımım var. O takımlı olmaktan gurur duyduğum bir duygum var. Ama bu gorevdeyken Turkiye'den başka bir şey duşunmuyorum. Kırmızı ve beyazdan başka renk gormuyorum. Herkes onların takımlarına saygı duymak zorunda. Kulupteki rekabeti burada devam ettirirsek yanlış yaparız. Rekabeti seviyeli şekilde yapmalıyız. Fanatizm olmamalı. Sıksanız da gebertsenizde 3 takım duşecek, 1 takım şampiyon olacak. Sistem boyle her sene devam edecek. Herkes kabullensin" 'KOTU GOL YEDİK' Fatih Terim, grupta ilk 5 macta şanssızlıktan yakındı. Tecrubeli hoca "İzlanda macında 10 kişi kaldık, Cek macında 1-0 ondeyken Arda'ya yapılan penaltı verilmedi. Letonya'yı 8-0 yenerdik 1-1 bitti. Kazaklar'ı yendik, Hollanda'dan son saniyede yedik. Golu de ancak boyle yerdik. Biri vuracak diğerinin kafasına carpacak. Sneijder'in şutu Volkan'ın kucağına gidiyordu" dedi. Terim kacırdıkları 2 puanın canlarını yaktığını ama ozguvenlerini geri kazandıklarını belirtti. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Fatih Terim: "Volkan,Emre birer değer"