Haber ile ilgili diğer fotoğraflar
Resmi Site __________________
Orhan Şam; “Turkiye’nin en buyuk camiasına geldim”
Fenerbahçe0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Orhan Şam; “Turkiye’nin en buyuk camiasına geldim”
-
13-10-2019, 18:54:42Kayıtlı ÜyeFenerbahcemizin yeni transferlerinden Orhan Şam, Fenerbahce Televizyonu’nda yayınlanan ’Gunun Roportajı’ programına konuk oldu. Fenerbahce’ye transfer olduğu icin inanılmaz mutlu olduğunu soyleyen Orhan Şam, Fenerbahce’nin Turkiye’nin en buyuk camiası olduğunu belirtti. Fenerbahce Televizyonu’nda yayınlanan ’Gunun Roportajı’ programına konuk olan yeni transferlerimizden Orhan, "Geldiğim nokta şuan Turkiye’nin bence en ust noktası. Buraya gelmekten, burada olmaktan inanılmaz derecede mutluyum. Oncelikle; bu sezonun şampiyon takımına, Turkiye’nin en buyuk camiasına geldim. Bunun farkındayım, bununla ayrıca gurur duyuyorum. Her şeye hazırlıklıyım. Hem benim icin hem Fenerbahce Spor Kulubu icin umarım her şey iyi olur" dedi. Fenerbahce’de forma giyme hazır olduğunu ifade eden Şam, "Fenerbahce, birbirinden ayırt edilmeyecek derecede kaliteli, duzgun, ust duzey futbolculara sahip bir takım. Forma asılı ve kim hakederse o alacak; ben de buna hazırım" diye konuştu. Şampiyonlar Ligi’nini kendisini cok heyecanlandırdığını belirten Orhan, "Şampiyonlar Ligi, bambaşka bir yer. Adı uzerinde ’Şampiyonların mucadele ettiği’ bir lig. Beni cok heyecanlandırıyor, daha once Şampiyonlar Ligi tecrubem olmadı ve orada başarılı olmak icin her şeyi yapacağım. Bu sezon uc kulvarda yarışacağız. Cok guclu bir ekibimiz var. Oynayan oynamayan, yedek ve as olan tum takım, heran oynamaya ve başarı kazanmaya hazır durumda" dedi. Fenerbahce’de olduğu icin cok mutlu olduğunu ve gelecek sezonda da taraftardan eksiksiz destek beklediklerini soyleyen Orhan Şam sozlerine şoyle devam etti: "Fenerbahce Spor Kulubu, beş ana branşta beş şampiyon cıkardı. Burada olduğum icin soylemiyorum; Fenerbahce gercekten dunyanın sayılı kulupleri arasında. Bu yuzden, futbolda bu sezon icinde olacağımız uc kulvarda başarı kazanmak cok zor değil, neden olmasın?"