bir insan bu kadar belli edebilir fesat olduğunu. fener duşmanı bu adam. en son yazısını milliyette okuyunca (başlığı "yaaşaa fenerbahce:3-0) cıldırdım. mesela şoyle başlamış; "Dun ilk 30 dakikada Turkiye'nin belki de en derli toplu en oturmuş takımının, orta sahasının neredeyse tamamını kaybetmiş ve yeniden yapılanan PSV karşısında nasıl dağınık kaldığına şahit olduk. Bu yuzden salı gunku yazıma attığım başlıkta yanıldığıma ikna oldum. Fenerbahce kazanır demiştim, kazandı da. Ama bu galibiyete rağmen, şu gercek ki, fazla ileri gitmişim. En olmuşumuzun bile daha cok yol kat etmesi gerekiyor. Ve favori olmak oyle kolay bir şey değil." ve devam etmiş; "39'da Fenerbahce'yi kurtaracak tek şey oldu. Duran toptan değil, 'duran kare' bir gol geldi. Alex'in korneri Hesselinkli'nin karambolde bir penaltı yapmasına meydan verdi." dahası da var ama gerisini siz milliyet.com.tr den okuyun. fener rakip 10 kişi olduğu icin kazanmışmış falan filan. seni kınıyorum mehmet demirkol. karnın bu kadar ağrıdığı icin. fener 3-0 yenmiş psv yi sen hala o artniyetli, orumcekli kafanda neler kurup yazıyorsun. acaba dun fener yenilseydi neler yazacaktın. ne kadar keyiflenecektin. yazıklar olsun sana __________________