Hooijdonk, Daum'a ateş puskurdu! Pierre Van Hooijdonk, onceki gun duzenlediği basın toplantısında, kendisini, F.Bahce konusunda tum bilgileri PSV’ye aktarmakla suclayan Christoph Daum’a ateş puskurdu. "Daum, beni kıskanıyor" diyen Hollandalı futbolcu, şunları soyledi: "Daum’un soylediklerine gulup geciyorum. Onunla aramız pek iyi değil. Bu yaptıkları beni kıskanmasından kaynaklanıyor. Ben, ne Cocu, ne de başka bir PSV’li oyuncu konuştum. Kimseye F.Bahce hakkında bilgi vermedim. Daum, bana guven duymadığını acıklamış. Unutmasın ki, benim adım Daum değil, Pierre van Hooijdonk. Benim 2 sene icerisinde F.Bahce seyircisine verdiğim guveni, o kariyeri boyunca verememiştir. O Turkiye’de sevilmeyen bir kişidir. "O parayı seviyor" Hicbir zaman paraya doymamıştır. Onun her şeyi paradır. Turkiye’de ondan daha populer olduğum icin beni cok kıskandı. Beni F.Bahce taraftarlarına kucuk duşurmeye calıştı. Şukurler olsun ki, Turkler deli değil. Onlar kimin ne olduğunu benden cokiyi biliyorlar. F.Bahce’nin başarılı olmasını candan isterim ama Daum icin aynı şeyleri soyleyemem. Biz zaten arkadaş değiliz. Benim hicbir arkadaşım yalancı değildir." Kaynak: Hurriyet __________________