Nasıl yani?
Fenerbahçe0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Nasıl yani?
-
13-10-2019, 17:47:48Kayıtlı ÜyeNasıl yani? Sırp futbolcumuz Mateja Kezman, son yaptığı acıklamalarla ortalığı karıştıracak gibi Yıldızımız sezon başından beri cok kotu durumda olmasına rağmen, Semih'i kaybetmeyi bile goze alarak kendisine surekli şans veren, kırmızı kart gorduğu Vestel Manisa macından sonra da en buyuk destekcisi olan Zico'yu kızdıracak sozler soyledi. Star TV'ye konuşan Kezman, "Uc aydır yalnızım. Sorunlar yaşıyorum. PSV macına cok iyi hazırlanmam lazım. Bu nedenle gerekirse beni calıştırması icin Sırbistan'dan antrenor getireceğim" dedi. İLK KEZ KIZDIRMIYOR F.Bahceli golcu, daha once de sorun cıkarmaya aday acıklamaları ile gundeme gelmişti. Takımdaki sayısal Brezilyalı ustunluğune gonderme yaparken, "Bana ırkcılık yapılıyor" diyen Kezman, forvette tek kaldığını da belirtip, Zico'nun sistemine eleştiriler getirmişti. Ama Brezilyalı teknik adam, bunları yanıtsız bırakmamış ve "Kezman hic tek forvet oynamadı. Alex de bizim golcumuz ve golleri, asistleriyle bunu gosterdi. Kezman once ayağına gelen toplara baksın" demişti. Sırp yıldızın son acıklamasına Zico'nun vereceği yanıt da merakla bekleniyor. YONETİM CARE ARAYIŞINDA F.Bahce icin artık tam bir 'sıkıntı' haline gelen Kezman konusunda yonetim de nihai kararı vermeye hazırlanıyor. Camianın onemli bir kısmı Kezman'ın parlak kariyerine dikkat cekiyor ve duşuşun kısa surede sona ereceğini, yanına iyi bir forvet alınması durumunda Sırp oyuncunun daha faydalı olabileceğini savunuyor. Ama gelecek forvetin yabancı olması durumunda kimin gideceği sorusuna kimse net yanıt veremiyor. Bunun tersini duşunenler ise Kezman'a yeterince şans verildiği kanaatindeler. Bunu savunan yoneticiler, Kezman'ın ocakta satılıp cok kaliteli bir golcu alınmasından yana goruş bildiriyorlar. Kaynak: Sabah __________________