Tobe Tobe oda nerden cıktı şimidik sen gol atama ondan sonra gel milleti vede fenerbahcemi kotuleme kimse sana ırkcılık yapmaz her hafta ilk 11 de gorev alıyosun boş kaleye nerdeyse gol atamıyosun sonra 8 hatfa kırmızı kartla oyun dışı kalıyosun Kendi ayıbını Irkcılık kavramıylan kapatıyosun bence sen bu takımda yerin yok ki butun suc yonetimde cunku sana guveniyorlar daha alın buyurun bakın eserinize sana gule gule Mateja Kezman Sırp asıllı yıldızımız Mateja Kezman, ırkcılık iddiası ile gundeme oturdu. Manisaspor macı sonrasında moralsiz ve uzgun bir halde gazetecilere acıklama yapan Kezman, "Burada bana karşı olanlar var. Sanki bana karşı bir şeyler gelişiyor. Sanki bana ırkcılığa benzer şeyler yapılıyor" dedi. Bir gazetecinin "Bu ırkcılık sozlerinden takımdaki Brezilyalıları mı kastediyorsun?" sorusuna ise Kezman, "Herkesi kastediyorum. Beni sevmeyen herkes bana ırkcılık yapıyor" cevabı verdi. Sırp futbolcu Manisa karşısında gorduğu kırmızı kartın ardından yaklaşık 20 yıl sonra ağladığını ifade ederek şunları soyledi: "20 yıl sonra ilk kez ağladım. Hayal kırıklığına uğradım. Turkiye’de cok zor zamanlar geciriyorum. İnsanlar beni ve karakterimi anlamıyorlar. Beni aşağı cekmeye calışıyorlar. Kesinlikle kırmızı kartı hak etmedim. Turkiye’de 3 kırmızı kart gordum. 3’unu de hak etmediğimi duşunuyorum. Bazı insanlar beni burada gormek istemiyor. Bunu anlamıyorum. Asla pes etmeyeceğim Karakterimde son saniyeye kadar mucadele etmek var. Takımda beni seviyorlar, kulupte saygı gosteriliyor. Formum iyi durumda değil ama uğraşıyorum. Bugunden itibaren benim icin Turkiye’de yeni bir hikayenin başlayacağını duşunuyorum. Cok fazla olumsuzluk yaşadım, ama guneşin yakında benim icin parlayacağına inanıyorum. Asla pes etmeyeceğim. Ayrılmak gibi bir duşuncem yok. Bunlar sacmalık. 1.5 yıldır buradayım. Buraya alışıyorum. Burada cok şey oğrendim. Başkan tam anlamıyla arkamda. Şu anda ayrılmak kolay olanı secmek anlamına geliyor. Zor olduğu zaman kalıp savaşmanız gerekiyor. Ben de bunu yapacağım. Kariyerimin en zor gunlerini geciriyorum." Herkesi şaşırttık Ligde G.Saray’ın oldukca gerisinde kalmalarıyla ilgili Kezman, "Sadece 8 mac oynadık. Bu tip durumlar lig maratonunda her zaman olur. Bunu konuşmak icin erken, cok fazla kredi kaybettik, ama takımımıza guveniyorum. Belki onceliği Şampiyonlar Ligi’ne vermiş olabiliriz. Eminim ki sezon sonunda şampiyon olacağız. Şampiyonlar Ligi bizim icin buyuk bir fırsat oldu. Buyuk bir motivasyon kaynağı oldu. Cok iyi başladık. Beni Hollanda’dan, Sırbistan’dan ve Avrupa’nın ceşitli yerlerinden arıyorlar. F.Bahce’nin bu başarısı karşısında cok şaşırdıklarını soyluyorlar. Gruptan cıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Kaynak: Hurriyet __________________