Kezman'dan mesaj var
Fenerbahçe0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Kezman'dan mesaj var
-
13-10-2019, 17:47:03Kayıtlı ÜyeKezman: Daha iyi olacağım Fenerbahce'nin son gunlerde eleştirilen ismi Mateja Kezman, bundan sonra kendini sevenlere daha iyi bir Kezman izlettireceğini soyledi. Fenerbahceli futbolcu Mateja Kezman, bugune kadar iyi bir futbol oynamadığının farkında olduğunu belirterek, ''Turkiye'deki futbol mantalitesini yavaş yavaş oğreniyorum. Bundan sonra beni ve Fenerbahce'yi sevenlere daha iyi bir Kezman seyrettireceğim'' dedi. Kezman, FB TV'ye yaptığı acıklamada, medyada, ulkesinden antrenor getireceği haberlerine acıklık getirirken, yanlış anlaşılmaktan yakındı. Daha once yaptığı acıklamada, performansının uzerine cıkabilmesi icin, belki de ozel bir fizyoterapist ya da kondisyonerle calışması gerektiğini soylediğini anlatan Kezman,''Ama yine yanlış anlaşıldım. Bu duşunce diğer Avrupa ulkelerinde gecerli. Bircok futbolcu, performansının uzerine cıkabilmesi icin ozel hocalarla calışıyor'' diye konuştu. Fenerbahce taraftarına iyi futbol izlettiremediğini kaydeden Sırp futbolcu, ''Ulkemizde onemli bir atasozu vardır. Kotu giden bir şey, bir gun mutlaka bitecektir. Hak etmediğim şekilde bir kırmızı kart gordum. Bundan sonra beni ve Fenerbahce'yi sevenlere, daha iyi bir Kezman seyrettireceğim'' diyerek, yetersiz performansından duyduğu uzuntuyu dile getirdi. __________________