Bazı gazetelerde yayınlanan "Kezman teknik direktor getiriyor" haberleriyle ilgili olarak oyuncumuz Mateja Kezman bugun yapılan akşam antrenmanından sonra FBTV'nin sorularını cevapladı. "Ulkeme gitmeden once yaptığım acıklamada performansımın uzerinde olmam icin, belki de ozel bir fizyoterapist veya kondusyonerle calışmam gerektiğini ifade etmiştim. Ama yine yanlış anlaşıldım" diyen Kezman, bu duşuncenin diğer Avrupa ulkelerinde gecerli olduğunu ve bir cok futbolcunun kendi performansının ustune cıkması adına ozel hocalarla calıştığını ifade etti. Teknik direktor değişikliğinin Fenerbahce gibi bir takımda bir oyuncu tarafından hic bir zaman gercekleşemeyeceğini de ifade eden Kezman "Fenerbahce'nin teknik direktoru var." dedi. Fenerbahce taraftarına son donemde iyi bir Kezman seyrettiremediğinden yakınan Sırp oyuncu, "Şu an kimseye iyi bir futbol seyrettiremiyorum. Bunun fazlasıyla farkındayım.Turkiye'deki futbol mantalitesini de yavaş yavaş oğreniyorum. Ulkemizde onemli bir atasozu vardır. Bir şeyler kotu giderse bu mutlaka bir gun bitecektir. Haketmediğim şekilde bir kırmızı kart gordum. Bundan sonra beni ve Fenerbahceyi seven herkese daha iyi bir Kezman seyrettireceğim" dedi. __________________