[IMG]http://img511.**************/img511/1815/20721qw4.jpg[/IMG]
Fenerbahce daha once prensip anlaşması yaptığı ABD'li forvet oyuncusu James White ile 4 yıllık sozleşme imzaladı. BEKO Basketbol Ligi'nin guclu ekiplerinden Fenerbahce Ulker, NBA şampiyonu San Antonio Spurs'da forma giyen ABD'li James White ile 4 yıllık sozleşme imzaladı. White, Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadı basın toplantı odasında duzenlenen ve Fenerbahce Kulubu Genel Sekreteri Vedat Olcay ile Fenerbahce Ulker Basketbol Şube Direktoru Nedim Karakaş'ın da hazır bulunduğu torende kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sozleşmeyi imzaladı. Genel Sekreter Vedat Olcay, imza toreni sonrası yaptığı acıklamada, futbolda olduğu gibi basketbolda da Avrupa'daki iddialarının surmesi acısından basketbol şubesini guclendirmeyi hedeflediklerini soyledi. Teknik heyetin de cok istediği White'ı kadrolarına kattıklarını ifade eden Olcay, ''Teknik heyetimiz, White'ın takıma katkıda bulunacağına inanıyor. Basketbolda Turkiye'de olduğu gibi Avrupa'da da başarılı olacağız'' dedi. Basketbol Şube Direktoru Nedim Karakaş ise, Kulup Başkanı Aziz Yıldırım ve yonetime verdikleri destek nedeniyle teşekkur ederken, ''Yonetimimiz tum branşlarda şampiyonluğu planlıyor. White'ı, NBA takımlarından San Antonio Spurs'dan transfer ettik. 4 yıllık sozleşme imzaladık. Bize uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyoruz'' diye konuştu. Karakaş, neden uzun sureli sozleşme imzaladıkları sorusuna, ''Yonetimimiz uzun yılları kapsayan bir program yaptı. 2010 veya 2011'de Avrupa'da final oynamak istiyoruz. Her yıl gelen giden oyuncuyla başarılı olamayacağımızı duşunuyoruz ve uzun vadeli anlaşmalar yapıyoruz'' diye yanıt verdi. WHITE: HEYECANLIYIM James White da Turkiye'de bulunmaktan dolayı cok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek, ''Kariyerime burada devam etmek istiyorum. Turk basketbolseverlere guzel maclar izleteceğimizi duşunuyorum'' dedi. 1982 doğumlu ve 2.01 metre boyundaki White, Cincinnati Universitesi'nden mezun oldu. James White, gecen yıl San Antonio Spurs'da 6 macta 22.8 dakika ortalama oynama suresine, 8.3 sayı, 3.3 ribaunt, 0.8 asist, 0.5 top calma istatistiklerini sığdırdı. 2006 yılında Portland Trail Blazers takımı tarafından 2. tur 31. sırada secilen James White, daha sonra Indiana Pacers'a takas oldu. Bu takımla 2 yıllık sozleşme yapan White'ın, 30 Ekim 2006'da Pacers ile ilişiği kesildi. 3 Kasım'da San Antonio Spurs ile sozleşme imzalayan White, sezonu Gelişim Ligi (NBDL) takımlarından Austin'de tamamladı. NTVspor __________________
Fenerbahce White ile imzaladı!!!
Fenerbahçe0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Fenerbahce White ile imzaladı!!!