Sarı-Lacivertliler, Konyaspor karşısına değişik bir onbirle cıkacak. Onder'in yerine Gokhan, Vederson'un yerine de Tumer oynayacak... Zico'nun ileri uctaki tercihi ise Kazım. Fenerbahce'nin Super Lig'de başarısız sonuclar alması ve zirve ile aradaki puan farkının hala kapanamaması Teknik Direktor Zico'ya geri adım attırdı. Brezilyalı calıştırıcı daha onceden kadroda artık fazla oynamayacağını soylemişti. Ancak kotu gidişat sonrasında yonetimin de baskısıyla tecrubeli calıştırıcı geri adım atmak zorunda kaldı. Bunun sonucunda da Sarı-Lacivertli ekip, Konyaspor ile Kadıkoy'de oynanacak Super Lig karşılaşmasına değişik bir onbirle cıkacak. İleri ucta yine bilirsizlik var Buna gore Edu, Lugano ve Roberto Carlos kalırken Onder'in yerine Gokhan'ın forma giymesi bekleniyor. Orta sahanın sağında ise yine Deivid, yanında da Aurelio ve Deniz şans bulacak. Ortanın solunda ise Vederson, formasını Tumer'e teslim edecek. Alex'in yeri de garanti. Forvette ise belirsizlik var. Zico'nun tercihi Colin Kazım'dan yana. Ancak yonetim Semih'in oynaması icin baskı yapıyor. Zico'nun bu nedenle Kazım ile Semih'i cift forvet oynatıp Deniz'i kenara alabileceği belirtiliyor. takvim bakalım ne olacak __________________