Şehit ailelerine başsağlığı diliyorum. Acılarını paylaşıyorum(Roberto Carlos)
Fenerbahçe0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Şehit ailelerine başsağlığı diliyorum. Acılarını paylaşıyorum(Roberto Carlos)
-
13-10-2019, 17:45:18Kayıtlı ÜyeBrezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos, Fenerbahcemizin Konyaspor macı hazırlıkları icin yaptığı antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Robero Carlos, sozlerine herkesin bayramını kutlayarak başladı. Carlos şunları soyledi: "Herkese iyi bayramlar diliyorum. Brezilya'da da bu tip gunler cok onemlidir. Umarım herkes yakınlarıyla iyi vakit gecirir.'' Roberto Carlos kendisine sorulmadan, son gunlerde Turkiye'de yaşanan teror olayını da değinerek "Bu tur olayların yaşanması uzuntu verici. Şehit ailelerine başsağlığı diliyoruz. Acılarını cok iyi anlıyorum. Bu tur olaylar İspanya'da da yaşanmıştı..." acıklamasını yaptı. Roberto Carlos, ligdeki ve Şampiyonlar Ligi'ndeki puan farkının Galatasaray ile acılması hakkında "İnsanlar endişeleniyor ama buna gerek yok. Lig uzun bir maraton. Bunun altından kalkacağımızı duşunuyorum. Bunun yanı sıra şampiyonlar liginde lideriz" dedi. Roberto Carlos, yonetimimizden yoneticilik veya antrenorluk teklifi alıp almadığı şeklindeki soruya karşılık ise, "Oyle bir goruşmemiz olmadı. Ben Fenerbahce'de şu an futbol kariyerimi surduruyorm. Burada tamamlayacağım. Sozleşme bitince, 3 yıl sonra oturur konuşuruz. O zaman ne gosterir bilinmez ama şu an hala gencim ve futbol oynamak istiyorum" cevabını verdi. Carlos, Kezman konusunda ise, "Burada basına cok gorev duşuyor. Ona biraz destek olursanız. Kendine gelir ve cok daha iyi olur. Tabii ki bir oyuncunun eleştirilmesi doğal. Ama bununla bir yere varamayız. Hep eleştirmek olmaz. Kezman cok iyi bir futbolcu. Bugunku antrenmanda da kendisini cok iyi gordum. Onu destekliyoruz" diye konuşan yıldız futbolcu, Appiah'ın takıma donmesi durumunda, yabancı futbolculardan birinin yedek kalacağının hatırlatılması uzerine, "Bu kararı hocamız Zico verecek. O'nun istediği sahaya cıkacak. Kim iyi ise o oynasın. Şoyle bir şey olur ve hocamız bize kim yedek kalmak istiyor diye sorarsa parmağımı ilk ben kaldırırım. Bu duşunce ve anlayışa sahibim. Yabancı futbolcular arasında boyle bir sorun yok. takım icin doğru olan neyse o yapılır" diye konuştu. Roberto Carlos, Deivid ile ilgili olarak da "O iyi bir futbolcu. Şu anki performansı herkese ornek olmalı" diye konuştu. fenerbahce.org __________________