Fenerbahce aşkı sınır tanımıyor
Fenerbahçe0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Fenerbahce aşkı sınır tanımıyor
-
13-10-2019, 17:38:22Kayıtlı ÜyeFenerbahce aşkının ne kadar buyuk ve sınır tanımaz olduğu, bu aşkın yediden yetmişyediye toplumun her kesiminde ne denli yaygın olduğu, Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadı'nda bugun yaşanan bir olayla bir kez daha ispat edildi. 85 yaşında olmasına rağmen kalbi Fenerbahce aşkıyla atan, 1 cocuk 2 torun sahibi İsmet Soygur, suresi dolan Fenerbahce Kartını yenilemek icin yuruyerek stadımıza geldi. Doğduğundan beri Fenerbahceli olduğunu soyleyen ve 1939'dan bu yana Kadıkoy'de oturduğunu belirten İsmet Soygur, kulup calışanları ve Fenerbahce Taraftar Kart ekibi tarafından ilgiyle karşılandı. İlk kez 2006'da aldığı Fenerbahce Kartını her yıl yenilediğini belirten İsmet Soygur'e, yeni kartı hemen teslim edildi. Fenerbahce Kart ayrıca, bu vefakar taraftarımıza ceşitli hediyeler de verdi. Eşinin başka takımın taraftarı olduğu belirten İsmet Soygur, "Fenerbahce'yi cok seviyorum ve sevgimi gostermek istiyorum. Fenerbahce Kart benim huviyetim gibi.Tum futbolcular, sizler benim evlatlarımsınız. Bu yıl biraz kotu gittik ama, gelecek yıl bunu telafi edeceğiz" diye konuştu. Kaynak: Resmi Site. __________________