Fenerbahce'nin teklifine olumlu yaklaşan Rijkaard, yonetimin "10 Haziran'da buluşalım" talebine "Cok gec olur. Daha once işi netleştirip calışmalara başlamalıyız" yanıtını verdi.. Fenerbahce'de yeni sezon teknik direktorluğu icin giderek Frank Rijkaard'ın ismi ağırlık kazanıyor. Sarı-lacivertlilerin ilk kurduğu temasın ardından menajeri Perry Overeem'e yaptırdığı araştırma sonrası Fenerbahce'nin Turkiye'de ekonomik ve tesis acısından oncu kulup olduğu bilgilerine ulaşan Hollandalı teknik adamın sarı-lacivertlilere yeşil ışık yaktığı dun SABAH'ta yer almıştı. Fenerbahce'de calışmak icin cok istekli olduğu oğrenilen Rijkaard'ın sarı-lacivertlilerin ilettiği "10 Haziran'da goruşelim" şeklindeki randevu talebine "10 Haziran gec. Beni isteyen başka takımlar da var. Onlarla da goruşuyorum. Butun teklifleri değerlendirip haziran başında karar vermek istiyorum" diye yanıtladığı oğrenildi. Rijkaard'ın talebiyle randevunun one cekildiği ve tarafların onumuzdeki hafta buluşacağı one suruldu. Fenerbahce'nin Luis Aragones gorevde olduğu icin resmi yollardan temas kurmak istemediği Rijkaard'ın, sarı-lacivertli yonetimin bu tavrını da memnuniyetle karşıladığı oğrenildi. RONALDİNHO GUCLENİYOR Fenerbahce'nin Rijkaard ile temaslarının olumlu seyretmesi Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun da sarı-lacivertlilere tranfseri ihtimalini guclendiriyor. Kariyerini Milan'da surduren Ronaldinho, Rijkaard ile Barcelona'da calışmış ve onemli başarılara imza atmıştı. SABAH, buyuk yankı uyandıran ikilinin birlikte Fenerbahce'ye geleceği iddialarını "BİR TAŞLA 2 R" manşetiyle duyurmuştu. DAUM İDDİASI Fenerbahce yonetiminde bir grubun da Christoph Daum'u tekrar takımın başına getirmek istediği iddia ediliyor. Galatasaray'ın da Alman teknik adamla temas kurduğu ve Daum'un her iki girişime de "Koln ile yaptığım anlaşmaya gore 31 Mayıs'a kadar sozleşmemi tazminatsız feshedebilirim. Bu tarihe kadar her konunun netleşmesi şart" yanıtını verdiği oğrenildi. mynetspor __________________