Yeni transferimiz Milos Krasic, ilk giydiği andan itibaren Fenerbahce formasının ağırlığını hissettiğini ve bu formayla buyuk başarılar elde etmek istediğini soyledi. Yardımcı Antrenorumuz Fahrudin Omerovic ile birlikte FB TV’de canlı yayına cıkan Milos Krasic, kendisini iddialı bir futbolcu olarak tanımladı ve her zaman buyuk hedefleri olan kuluplerde oynamayı tercih ettiğini soyledi. Forvet ve forvet arkasında da oynayabileceğini ancak kendisini en guclu hissettiği mevkinin sağ acık olduğunu soyleyen Krasic, Turkiye Ligini, ’Mac kazanmanın kolay olmadığı bir lig’ şeklinde tanımladı. Her şey cok iyi olacak Krasic ilk izlenimlerini "Oncelikle cok mutluyum burada olduğum icin. Herkese teşekkur ediyorum. Oncelikle cok buyuk bir kulube geleceğimi biliyordum. Zaten havalimanından gelirken ve burada cok sıcak bir ortam hissettim. İnanıyorum ki her şey cok iyi olacak. Seyircimizle birlikte buyuk hedeflere doğru ilerleyeceğiz" şeklinde aktardı. Zigler hep Fenerbahce’den bahsediyordu "2 sene icinde 2 buyuk kulupte oynayacağım Juventes ve Fenerbahce" diyen Krasic, Juventuslu eski oyuncumuz Ziegler hakkında ise "Buraya gelmeden once antrenmanlara beraber cıkıyorduk. Ziegler surekli Fenerbahce’yi konuşuyordu. Cok etki altında kaldığını ve tekrar Fenerbahce’ye gelmek istediğini soyluyordu" dedi. İddialı bir oyuncuyum Her zaman iddialı bir oyuncu olduğunu soyleyen Krasic, "Kendini anlatmak cok zor. Ancak antrenmanda ve macta her zaman iddialı bir oyuncuyum. Hem antrenmanlarda hem maclarda kendimi yuzde yuz vermek istiyorum. Buyuk hedeflere doğru bu şeklide inanarak gideceğiz" dedi. Oynadığım kulubun buyuk hedefleri olmalı Oynadığı kulubun buyuk hedefleri olmasının gerektiğini soyleyen Krasic, "İlk once kulubumun hedefleri olması gerekiyor. Fenerbahce cok buyuk bir kulup Buraya gelirken tercihimin nedeni buydu. Buyuk hedefleri olan bir kulup beni motive ve mutlu ediyor. Bu kuluple beraber kupaları almak istiyorum, Avrupa’da başarılı olmak istiyorum" dedi. İstanbul’un muhteşem bir şehir olduğunu soylediler İstanbul hakkında ise Krasic, "İstanbul konusunda cok fazla bir bilgim yok. Daha once Beşiktaş ile oynadığımız bir mac nedeniyle buraya gelmiştim. Ancak konuştuğum insanlar muhteşem bir şehir olduğunu soyledi. Lazetic ve Mirkovic; onlar cok şeyler anlattılar, insanların sıcaklığından, şehrin buyukluğunden bahsettiler" dedi. Hemen maca cıkmak istiyorum "Sahaya ilk girişte cok guzel bir duygu yaşadım. Seyirciyle birlikte, Fenerbahce formasıyla hemen bir maca cıkmak istiyorum" diyen Krasic, şu ana kadar hicbir lig macında kırmızı kart gormemesini ise sahada agresif olmamasına bağladı ve "Oyun icerisinde rakibe yanlış bir hareket olabilir ama şu ana kadar boyle bir şey olmadı" dedi. Turkiye ligi zor bir lig Turkiye Lig hakkında ise Krasic, "Şu ana kadar cok fazla bir şey soyleyemem ama duyduğumu gore agresif bir lig ve hicbir zaman kolay mac olmuyor. Kucuk takımlarda da iyi oyuncular var ve mac kazanmanın kolay olmadığı bir lig. Ben de en kısa zamanda bu lige uyum sağlamak icin caba gostermeye calışacağım" dedi. Formanın ağırlığını hissettim Fenerbahce’ye adaptasyonunda Caner’in olumlu etkisinin olacağını belirten Krasic, "Bir an evvel onu gormek istiyorum Cunku Moskova’da cok beraber olmuştuk. CSKA’da fazla şans gormediğini gercekten anlayamadım" dedi. Fenerbahce’de 27 numaralı formayı giyecek olan Krasic, "İlk giydiğim andan itibaren bunu hissetim; forma cok guzel. Uzerindeki 3 yıldız kulubun buyukluğunu gosteriyor ve giydiğim anda formanın ağırlığını hissettim" dedi. Sağ acıkta kendimi gucle hissediyorum Mevkisi hakkında ise Krasic, "Sağ acık pozisyonu her zaman kendimi guclu hissettiği bir pozisyon. Gerci bazı maclarda forvet ve forvet arkası oynuyorum ama sağ acık pozisyonunda kendimi cok iyi hissediyorum" dedi. Galatasaray’a gol atarsam cok guzel olacak Fenerbahce Galatasaray rekabeti hakkındaki sorular karşısında ise Krasic, "İki kulup arasındaki rekabeti biliyorum, Aynı zamanda iki kulubun seyircisi arasında da buyuk bir rekabet var. Kezman da bu konuda bir cok şey soyluyordu. Galatasaray macında gol atarsam cok guzel olacak. Ama ben her zaman icin kulup ve takım başarısını onemsiyorum" dedi. Taraftara mesaj gonderdi Juventusla 2-3 hazırlık macı oynadığını, kendisini iyi hissettiğini ve hazır olduğunu soyleyen Krasic, taraftara ise; "Her zaman bizimle birlikte olsunlar. Her zaman bu kulup icin, bu forma icin, bu arma icin kendimden her şeyi vermek istiyorum. Hep bizimle olsunlar" mesajını verdi. Omerovic: Guclu ve hızlı bir oyuncu Programa katılan Omerovic ise Krasic hakkında "Gercekten guclu bir oyuncu 2 sene boyunca transferiyle ilgileniyorduk. 2 sene sonra gercekleşti. İnanıyorum ki hem onun hem de Fenerbahce icin cok iyi bir transfer oldu. Guclu bir fiziğe sahip ve cok hızlı bir şekilde mesafe kat eden bir oyuncu" ifadelerini kullandı. Programın sonunda Fenerbahce Taraftar Kart hediye edilen Krasic, Fenercell abonesi de oldu. Ardından Radyo Fenerbahce’de yayınlanan "Kaldırım Tribunu" programına katılan Krasic, Fenerbahce’de mutlu olduğunu bir kez de burada dile getirdi. Resmi Site __________________