BaSIN ACIKAMASI!..
Fenerbahçe0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- BaSIN ACIKAMASI!..
-
13-10-2019, 17:31:35Kayıtlı ÜyeKulubumuz başkanı ve yoneticilerinin dahil oldukları soruşturmaya ilişkin tum detaylar yonetim kurulumuz ve kulubumuz avukatları tarafından dikkatle takip edilmeye devam edilmektedir. Dun Turkiye Futbol Federasyonu'na bir ziyaret gercekleştiren yonetim kurulu uyelerimiz TFF yonetimi ile de surekli olarak istişare halindedir ve gerek UEFA gerekse TFF bazında gelişmeler izlenmektedir. Milyonlarca taraftarımızın kulubumuzun her platformda haklarının sonuna kadar savunulacağından şuphe duymamasını istiyoruz. Fenerbahce Spor Kulubu Yonetim Kurulu Pazar sabahından bu yana kulubumuzde surekli olarak calışmalarını yurutmektedir. Profesyonel Futbol Takımımız da benzer şekilde Duzce Topuk Yaylası Kamp Tesislerimizde calışmalarına devam etmektedir. Yonetim kurulumuz bu hafta icerisinde Topuk Yaylası'na giderek futbol takımımızın calışmalarını da yerinde takip edeceklerdir. Yonetimimizin de yakından takip ettiği surec ile ilgili olarak her tur bilgilendirme an be an yapılmaya devam edilecektir. Birlik ve beraberlik icerisinde buyuk taraftarımızın da desteği ile icerisinde bulunduğumuz sureci atlatacağımızdan en ufak bir şuphemiz yoktur. Taraftarlarımıza resmi kaynaklar ve kulubumuz tarafından acıklanmadıkca hicbir bilginin doğruluğuna inanmamalarını onemle hatırlatmak istiyoruz. Fenerbahce Spor Kulubu olarak Turk adaletinin de her zaman olduğu gibi bu surecte de en doğru kararı vereceğine olan inancımız tamdır. FENERBAHCE SPOR KULUBU __________________