Takım Kaptanımız Alex de Souza, dışarıda gelişen olayların takımın icine yansımadığını belirterek, "Bizim tanıdığımız tek şey sahada doktuğumuz alın teri ve verdiğimiz emek" dedi. Burada bulunmaktan haz duyuyorum Takım Kaptanımız Alex de Souza, Fenerbahcemizin yeni sezon hazırlıklarını surdurduğu Topuk Yaylası’nda bir basın toplantısı duzenledi. Sozlerine Fenerbahce’de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek başlayan Alex, "Burada yeni sezona Fenerbahce ile başladığımdan dolayı, Fenerbahce’de 1 sene daha forma giyeceğimden dolayı cok mutluyum. Buranın yapım aşamasını yayın organlarımızdan TV ve Dergi’den takip ediyordum. Burada bulunmaktan haz duyuyorum. Bugunden itibaren de milli takım oyuncuları dışında diğer oyuncularla da birlikte calışabilme fırsatı bulacağız" dedi. Bileğimizin gucuyle kazandık Kampın ilk gunu soylediklerini yinelemek istediğini belirten Alex "Burada şampiyon olarak calışmaya başladık. Dışarıdan bir cok olaylar konuşulsa da ilk soylediğim şeyleri soylemek istiyorum: Ligin ikinci yarısındaki cıkış, sonuna kadar hak ettiğimiz cıkıştı. Bursaspor macı haric, tum macları bileğimizin hakkıyla alnımızın teriyle sonuna kadar mucadele ve hak ederek kazandık Hedefimiz bu sene de bir daha alnımızın akı ve bileğimizin gucuyle yapacağım mucadele sonunda yeniden şampiyon olmaktır" dedi. Motivasyonumuz ust duzeyde Herkesin kendisine kendi ve takımın moralini sorduğunu belirten Alex, "Bunlara toplu cevap vermek istiyorum. Her şey yolunda Takımımızın morali, calışma konsantrasyonu, motivasyonu ust duzeyde. Gecen sene Trabzonspor gibi cok guclu bir takımın 9 puan gerisindeyken verdiğimiz mucadelemiz ve bileğimizin hakkıyla kazandığımız şampiyonluktan sonra, zaten moralimiz kotu olamazdı. Yeni sezon icin calışmamızı buradan başlatacağız" dedi. Alın teri ve emeğimiz Takımını buradaki durumu haricinde gelişen olaylar bulunduğunu belirten Alex, "Bunlar hakkındaki duşuncelerim ise; biz burada takım icinde kendi calışmamızı, mucadelemizi, alın terimizi biliyoruz. Bunun dışında olan olaylar takımın icine cok girmiyor. Gecen sene Galatasaray ve Beşiktaş’ın deplasmanda, Trabzon’u kendi evimizde yendik Kayseri’ye G.Antep’i yendik. Burada calışan herkes elinden gelenini en iyisini yaptı. Bizim bildiğimiz, tanıdığımız: bizim verdiğimiz emek. Dışarıda olan olaylar bizi etkilemiyor. Bizim tanıdığımız tek şey sahada doktuğumuz alın teri ve verdiğimiz emek. Gecirdiğimiz bu guzel şampiyonluk ve mukemmel sezondan sonra bu seneki hedefimiz; tum rakiplerimize saygı gosterip rakiplerimizi yenmek ve elbette bu bizim saha icinde yapacağımız calışmayla gercekleşecek Aykut Hoca ’Hedefimiz gecen seneden daha iyi olmak’ dedi. Biz de bununu icin calışacağız" diye konuştu. Detayları lehimize cevirdik ve macları kazandık Soruları yanıtlayan ancak ihtimaller ve tezler uzerine konuşmayacağını belirten Alex, "Benim icin Fenerbahce şampiyondur. Benim icin onemli olan bizim verdiğimiz emektir" dedi. Tartışmalı maclarla ilgili goruşleri sorulduğunda ise Alex "Macın icerisinde bazı detaylar vardır. Sizin lehinize de aleyhinize de gelişebilir" diyerek tartışılan maclarla ilgili detaylı pozisyonları anlattı. Alex, "Eskişehir macında Batuhan ile 1-0 one gectiler. Hemen ardından Caner ile cevap verdik ve belki de hemen cevap veremezsek macın skoru farklı olabilirdi. Bu soylediğiniz macların haricinde bir BJK macı vardı, 4-2 kazandık. O pozisyonda Almedia kacırmasa belki o maca kazanamazdık.. Detayları kendi lehimize cevirdik ve kazandık. Bursa macında verilmeyen bir penaltı vardı. O penaltı verilse galip ayrılırdık. Biz bu macları detayları iyi değerlendirdiğimiz icin kazandık, iyi bir cıkış yakaladık ve şampiyon olduk. Bu olayların ayağa kaldırıldığı gibi hicbir mac goremiyorum" diye konuştu. Cok zorlanarak kazandıkları maclara da değinen Alex, "Bizim Gaziantepspor’a karşı oynadığımız mac, zorluk derecesi cok fazla olan bir mactı. Cok zorlandık. Ama macın 1. dakikasında bana yapılan bir hareket sonucu verilmeyen bir penaltı vardı. Bu verilmedi ve cok zorlandık Macları değerlendirirken onyargılı bakmak yerine detayları incelemeliyiz" diye konuştu. Bu kulubu buyuk yapan buyuk taraftarlarıdır Vereceği mesajların Aykut Kocaman’ın vereceklerinden farklı olmadığını belirten Alex, "Fenerbahce100 yaşından buyuk ve buyukluğunu her zaman surduren bir kuluptur. Bizim gosterdiğimiz alın teridir. Bunun yok sayılmasını, karalanmasını asla kabul etmiyoruz. Taraftarımız bize her zaman destek verdi. Bu kulubun buyukluğu ve verilen emekler elin tersiyle itilemez. Buna hic bir zaman izin vermeyiz. Taraftarımıza vereceğim mesaj, şu ana kadar verdiğim mesajlardan farklı olmayacak: Bu kulubu cok buyuk yapan faktorlerin başında cok buyuk taraftarı geliyor. Taraftarımız da ustune duşeni yapacaktır. Bu kulubu buyuk yapan buyuk taraftarlardır" diye konuştu.
Haber ile ilgili diğer fotoğraflar
Resmi Site