Peki Bundan Sonra Ne Yapılmalı..
Fenerbahçe0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Peki Bundan Sonra Ne Yapılmalı..
-
13-10-2019, 17:30:52Kayıtlı ÜyeArkadaşlar şike soruşturması hakkında konu acmak yasak bolumde ama bizimde kulubumuzun geleceği hakkında bir konuşma yapmamız gerekiyor..Bundan sonra ne olmalı?Benim Nacizane goruşlerim ve sizin değerli goruşlerinizi bekliyoruz.. 1-Derhal yonetim azledilmeli gorevden alınmalı.(Suclu veyua Sucsuz)Fenerbahce Spor Kulubunun tohmet altında kalması bile anlaşılcak bişey değil. 2-Derhal siyasi otoritesi olan,kamuoyu baskısı oluşturabilcek bir yonetim kurulu ve başkan secilmeli.. 3-Yeni yonetim şimdikiler gibi susmayıp olayların ustune gitmeli,seslerini yukseltmeli. 4-Futbolcuları birarada topluycak onlarla ilgilenecek futbol şube sorumlusu sevilen ve sayılan eski bir sporcu olmalı.. 5-Bunları yıllardır yazıyoruz ve soyluyoruz ama dinlemedikleri icin bu haldeyiz artık bu dediklerim yapılmazsa fenerbahce en az 10-15sene borc oder ve şampiyonluk falan hayal olur.. Saygılar.. Not:Konu Soruşturma hakkında ve birilerini korumak suclamak amaclı değil ne yapılcağına dairdir.. __________________