Yeni ve heyecanlı bir yolculuğa cıkıyorum. Sadece futbol kariyerimi değil, genel olarak tum hayatımı değiştireceğine ve iyi yonde etkileyeceğine inandığım bu yolculuğun başında, sizlerle sadece fiziki olarak yaşayacağımız ayrılığa ilişkin duygularımı paylaşmak istedim. Benim Fenerbahce ile ilişkimi ifade eden en iyi kelime tutkudur. Tutkuyla oynadım. Tutkuyla mucadele ettim. Yeri geldi yureğim, ayaklarımdan daha hızlı koştu. Fenerbahce’nin kelimelerle tarif edilemeyecek kadar muhteşem taraftarının tribunleri inleten sesi, sadece sahaya cıktığımda değil, bir gun futbolu bıraktığımda bile her zaman gurur ve mutlulukla hatırlanacak bir şarkı haline geldi... Bugune kadar bana verdiğiniz destek, sahada attığım her adımda varlığınızı daha cok hissetmemi sağladı, sorumluluğumu arttırdı, sevincime uzuntume yoldaş oldu. Bu camiada yaşadığım her an bende silinmez izler bıraktı… Fenerbahce ve Fenerbahcelilik benim vazgecilmezim, oyle de olmaya devam edecek. Bana kattıklarınız icin hepinize, tum taraftarlara, takım arkadaslarıma ve Fenerbahce Spor Kulubu'ne yurekten teşekkur ederim. Dileğim, ulkemi ve renklerini taşıdığım Fenerbahce'yi en iyi şekilde temsil etmek ve genc futbolculara iyi ornek olabilmek. Bu duygu ve duşuncelerle, hepinize en icten sevgilerimi sunuyorum. İyi dilekleriniz, dualarınız bana her zaman guc kattı, guc katacak. Caner Erkin - Resmi Instagram Hesabı
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Caner Erkin: "Fenerbahce ve Fenerbahcelilik, benim vazgecilmezim olmaya devam edecek"