Fenerbahce'de kiralık sozleşmesi sona eren kaleci Fabiano’nun tekrar takıma donme ihtimali belirdi. Gectiğimiz gun Brezilyalı futbolcu icin Fenerbahce Kulubu'nun resmi internet sitesinden bir veda mektubu yayımlansa da yonetim Fabiano’yu bir yıl daha kadrosunda tutmak istiyor. Kiralama formulu Kontratında satın alma maddesi bulunan tecrubeli file bekcisi icin bu opsiyonun kullanılmayacağı resmi olarak ifade edildi. Ardından veda mektubu yazıldı. Ancak bu durum futbolcunun bonservisinin alınmayacağına dair resmi prosedurdu. Gecen sezon Brezilyalı kalecinin performansından memnun kalan teknik heyet ve yonetim, Fabiano’yu bir sezon daha kiralamak istiyor. Porto yonetimi bu teklifi kabul ederse tecrubeli kaleci tekrar takıma donecek. Takım kaptanı Volkan Demirel’in sakatlığı sebebiyle Şampiyonlar Ligi on eleme macları ile ligin ilk haftalarını kacıracak olmasının ardından yonetim, yeni bir kaleci arayışına girdi. Bu sebeple gecen sezon beklentileri karşılayan, takım icinde sorun cıkarmayan Fabiano’nun bir yıl daha kiralanmasına karar verildi. Gunluk Gazeteler