"Boluspor seruveni inşallah benim ve takımım icin guzel olur. Umarım sezon sonunda daha guclu şekilde Fenerbahce’ye donerim. En buyuk hayalim ise İspanya Ligi’nde oynamak” F.Bahce'nin ara transferde sezon sonuna kadar Boluspor'a kiraladığı Ahmethan Kose, ilk kez konuştu. Radyospor'a roportaj veren 21 yaşındaki genc forvet, "Boluspor'a elimden geldiğince katkıda bulunmak istiyorum. Katkı verebilirsem ne mutlu bana. Boluspor seruveni inşallah benim ve takımım icin guzel olur. Umarım sezon sonunda daha guclu şekilde Fenerbahce'ye donerim" dedi. Hedefinin İspanya Ligi olduğunu sozlerine ekleyen Ahmethan, "Tabii ki her genc oyuncunun hedefi Avrupa'dır. Bunu benim gibi yeni genc jenerasyonda net bir şekilde goruyorsunuz. Son donemde de ulkemizden yurt dışına onemli transferler gercekleşti. La Liga'da oynamak istiyorum" diye konuştu. Tenis merakı olan genc futbolcu, "Tenis benim icin buyuk bir tutku. Federer hayranıyım. Onun, herkesin ornek alması gereken bir sporcu olduğunu duşunuyorum. Muazzam bir kişilik ve mukemmel bir karaktere sahip" ifadelerini kullandı. Lewandowski hayranı Ahmethan Kose, kendisini okul takımında oynarken Şenol Corlu'nun beğenip Fenerbahce'nin altyapısına aldığını soylerken, ornek aldığı ismin ise Bayern Munih'in Polonyalı super starı Robert Lewandowski olduğunu soyledi. FENER'DE 7 MAC OYNADI Fenerbahce'de 4 Avrupa Ligi macında 3 kez ilk 11'de sahaya cıkan Ahmethan, ligde ise 2-2 biten ilk lig macında 18 dakika forma giydi. Kupada ise iki kez sonradan oyuna giren oyuncu, bu maclarda skora hic katkıda bulunamadı. Ahmethan, Boluspor'la ise bir kez maca cıktı, 2-0 biten Gazişehir Gaziantep macında 18 dakika sure aldı. İnternet Haber